Alt Bacağı Kalın Olanlar İçin Sihirli Çizme Modelleri

Alt Bacağı Kalın Olanlar İçin Sihirli Çizme Modelleri

Alt bacağı kalın olanlar için çizme modeli bulmak biraz zor gelebilir. Genelde ayak numarasına uygun kalıplar verilen çizme modelleri, kalın bacaklı kadınların bacaklarını sıkıyor veya olmuyor. Fakat sihirli çizme modelleriyle bu artık sorun değil.

Bu çizmelere neden sihirli diyoruz?

Çünkü, ayak numaranız ne olursa olsun, üst kısmı bacağınızın şeklini alıyor. Alt bacağı saran bölgesinin arkasında bulunan esnek kumaş sayesinde hem ince hem de alt bacağı kalın olanlar için çizme modelleri bulmak sorun olmaktan çıkıyor.

 

Still Durağı Her Kadının Stiline Önem Veriyor!

Alt bacağı kalın olanlar için çizme modellerinin bir diğer avantajı ise bacağınızı ince göstermesidir. Giydiğinizde sizin rahatınızı bozmayan sihirli çizmeler, siyah rengin saklayıcı gücünü kullanarak dengesiz görüntüyü de ortadan kaldırıyor.

Alt bacağı kalın olanlar için çizme modelleri, üzerinde bulunan zincir detayıyla da daha zarif bir görsellik sunmaktadır. İster sade modelleri tercih ederek, sade ve şık stilinizin bir parçası haline getirebilir, ister zincir detaylı alt bacağı kalın olanlar için çizme modellerini seçerek, sade kombinlerinizi hareketlendirebilirsiniz.

 

Alt Bacağı Kalın Olanlar İçin Çizme Modellerini Aldınız, Peki Rutin Çizme Bakımınızı Nasıl Yapacaksınız?

Alt bacağı kalın olanlar için çizme modelleri aldığınız da çizmeniz suni deri ise dikkat etmeniz gereken bazı noktalar olacak. Bunlar:

  • Temizlik malzemesi olarak kullanılan ürünün içeriğindeki maddeler,
  • Malzemenin yumuşak ya da sert dokulu olup olmaması,
  • Parlak görünüm vermek için kullanılan malzemenin geçirgen yapılı olup olmaması…

gibi, önemli ayrıntılara dikkat etmek gerekiyor.

Öncelikle alt bacağı kalın olanlar için çizme modellerini, alkollü ve çözücü maddelerle temizlememek gerekmektedir. Bu maddeler çizmenin dokusuna zarar verebilir ve malzemenin aşınmaya sebep olabilir. Sert dokulu ürünlerin kullanımı da, alt bacağı kalın olan kadınlar için çizme modellerinin dokusunun zarar görmesine sebep olacaktır.

Aynı zamanda deri dokusunun daha parlak gözükmesi için, alt bacağı kalın olanlar için çizme modelleri üzerine vazelin gibi su geçirmeyen maddelerin sürülmesi aynı zamanda havayı da geçirmediği içini, çizmenin içinde ayağın terlemesine sebep olabilir. Bu da ayak sağlığını olumsuz etkilemektedir. Alt bacağı kalın olanlar için çizme modellerinin üzerinin bitkisel içerikli yağlarla (badem yağı gibi) silinmesi çok daha sağlıklıdır.

Alt bacağı kalın olanlar için çizme modelleri ve çok daha fazlası için Still Durağı sayfamızı inceleyebilirsiniz.

 

Etiketler: Alt bacağı kalın olanlar için çizme modelleri, Alt bacağı kalın olanlar için çizme
Mart 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR