Alt Bacağı Kalın Olanlar İçin Çizme Modelleri Nasıl Seçilir?

Alt Bacağı Kalın Olanlar İçin Çizme Modelleri Nasıl Seçilir?

Alt Bacağı Kalın Olanlar İçin Çizme Modelleri Nasıl Seçilir?

Çizmeler özellikle de kış modasının en çok sevilen ürünlerinden biridir. Kaşe kabanlar ve ceketler ile daima muhteşem bir uyum yakalayan çorap çizmeler birçok kombinin yıldız parçaları arasında yer almaktadır. Fakat bazen bedenimiz kaç olursa olsun bacak tipine göre çizme bulmakta zorluk çekebiliriz. Bazı çizme kumaşları yeterince esneklik sağlamadığı için aynı zamanda da hareket konforunu etkiler. Bu nedenle de bacak ölçümüz ince de olsa kalın da olsa çizme seçmek zorlu hale gelir. Peki çizme bulmak bu kadar zorken alt bacağı kalın olanlar için çizme nasıl seçilir?

  • Bacak tipine göre çizme seçerken en önemli hususlardan biri kumaş tipidir. Esnek kumaşlara sahip modeller kalın baldırlar için çizme arayışı olanlara kesinlikle daha uygun gelecektir.
  • Alt bacağı kalın olanlar için çizme seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer durum ise doğru beden seçimidir. Ayakkabı numarası büyük ya da küçük olduğunda otomatik olarak ölçü de değişkenlik gösterir.
  • Daha ince görünmek isteyenler için ise bacak tipine göre çizme alırken koyu renkleri tercih etmesi daha avantajlı olacaktır. Koyu renkler her bacak tipine göre çizme modelinde görüntü olarak inceltici bir etkiye sahiptir.
  • Kalın baldırlar için çizme modellerini beğenmiyorsanız da bazı postal veya direk çorap çizme alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz.


Kalın Baldırlar İçin Çizme Çeşitleri Nasıl Olur?

Kalın bacaklara çizme üretilirken genellikle kumaş ve ek fermuar gibi özellikler eklenir. Bazı kumaşlar esnek gibi görünmeyen ama santimlerce esneyebilen yapıları sayesinde baldırı kalın olanlar için çizme modelleri arasında en çok sevilenler arasında yer alır.  Kombin yaparken de bacak tipine göre çizme seçiminde aslında esnek kumaşlar bizlere konfor sağlayan ve oldukça rahat modellere yönelmek en doğrusu olacaktır. Özellikle de kalın baldırlar için çizme seçimi yaparken renk, kumaş türü, esneklik payı, fermuar, tokalar, desenler ve topuk boyu başlı başına önem taşıyan ayrıntılardır. Still Durağı’nda her tür bedene ve bacak ölçüsüne uygun çizme modellerini bir arada bulabileceksiniz. Bacak tipine göre çizme modelleri ararken Still Durağı sizlere sihirli çizmeler sunarak en şık en konforlu kış aylarını geçirmenize destek oluyor!

Etiketler: Alt Bacağı Kalın Olanlar İçin Çizme Modelleri Nasıl Seçilir?
Mart 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR