En Doğru Askılı Çanta Seçimi Nasıl Yapılır?

En Doğru Askılı Çanta Seçimi Nasıl Yapılır?

Kombinlerin ayrılmaz bir parçası olan askılı çanta modelleri, her tür kıyafeti birbiri ile tamamlayan bir aksesuardır. Çantaların şıklığının yanı sıra aynı zamanda da kullanışlı ve pratik olması da önemli bir yere sahiptir.

 

Bir askılı çanta seçerken öncelikle kumaş kalitesine ve kullanım şekline önem vermeniz gerekir. Örneğin; model olarak son derece şık olan büzgü çanta modelleri bazen kullanışlı gelmese de aslında bozulan fermuar derdinden sizi kurtaran, yaratıcı bir tasarıma sahip olduğunu da bilmek gerekir.

 

Öte yandan paraşüt kumaş çanta modelleri suya dayanıklı olması ile bilinen, sağlam ve yarı parlak bir görünüme sahiptir. Bu sayede çantanızı çok uzun süre kullanma fırsatınız olurken aynı zamanda da bu paraşüt kumaş çanta modellerini çeşitli doğa aktiviteleri için de kullanabilirsiniz.

 

Çanta seçiminde eğer yanınızda fazla eşya taşıyan biri değilseniz ebat ve ölçü konusunda küçük askılı çanta modellerine yönelmeniz en doğrusu olacaktır. Büyük kol çantası genellikle birçok farklı eşya taşıyan ve gün boyu dışarda olan kullanıcılar için uygun bir seçenektir. Eğer yalnızca bir akşam yemeği ya da kahve içmek için veya alışveriş için dışarı çıkacaksanız kombininize bu yılın trendlerinden olan küçük bir lila çanta ekleyebilirsiniz. Daha soft bir görünüm tercih ederseniz de toprak rengi ve vintage tarzı yansıtan bir kombine bej çanta oldukça yakışacaktır.

 

Askılı Çanta Modellerini Şimdi Keşfetmeye Hazır Olun

 

Askılı çanta çeşitleri günlük olarak kadınların en sık tercih ettiği ve sokak modasında oldukça fazla rastlayacağımız popüler çanta modelleri arasında yer almaktadır. Son derece kullanışlı ve şık bir görünüme sahip olan askılı çanta modelleri ister klasik, ister spor her kombine yakışan bir tarza sahiptir diyebiliriz.

 

Büzgü çanta çeşitleri genellikle yazlık kombinlerde tercih edilen ve fermuar derdi olmayan pratik çanta modelleri arasındadır. Öte yandan büyük kol çantası çeşitleri de özellikle çocuklu kadınlar için kesinlikle en kullanışlı ve en kolay çanta çeşidi olabilir. Birçok farklı modele sahip olan askılı çanta modellerinden dilediğinizi seçerek benzersiz kombinler yaratabilirsiniz.

 

Etiketler: askılı çanta
Mayıs 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR