Fazla Kilolar Konusundaki Hassasiyet Geniş Baldır Çizme Modasını Yarattı!

Fazla Kilolar Konusundaki Hassasiyet Geniş Baldır Çizme Modasını Yarattı!

Fazla Kilolar Konusundaki Hassasiyet Geniş Baldır Çizme Modasını Yarattı!

Kış ayları geldiği zaman ya da yaz aylarında bir çizme ile kombin yapılmak istendiği zaman, özellikle kalın bacaklı kadınlar bazı sorunlar yaşayabiliyor. Bunun en önemli nedenlerinden biri piyasada bulunan çizmelerin kilosu normal olan kadınlara göre üretilmiş olması ve geniş bacaklar için çizme bulmanın zor olması. Özellikle son yıllarda geniş bacaklar ve geniş baldır çizme konusundaki hassasiyetin artması, bu konunun çözüme kavuşturulması için de bazı adımlar atılmasına neden oldu. Nitekim günümüzde baldırı kalın olanlar için çizme üretiliyor ve üretim yapılan modellerin sayısı da bir hayli artmaya başladı…

Geniş Baldır Çizme ile Çizmeli Kombinler Yaratmak

Türkiye’de baldırı kalın olanlar için çizme üretilmiyor olması, baldırı geniş olan kadınların çizmeli kombinleri rafa kaldırmasına neden oluyordu. Bu da belli tarzlar ve kombinler arasında sıkışmak anlamına geliyordu. Fakat günümüzde bu sorun ortadan kalktı ve geniş bacaklar için çizme modelleri sayesinde fazla kiloları olan kadınlar da çizmeli kombinler yapabiliyor. Üstelik mevcut geniş baldır çizme modelleri hem kış aylarında, hem de yaz aylarında kullanmak için uygun.

Üretilen geniş baldır çizme modelleri son derece şık olmakla birlikte, soğuk havalardaki koruyucu özellikleri ile de öne çıkıyor. Yani bir yandan şık bir görünüme sahip olmak, bir yandan da soğuk havaların olumsuz etkilerinden ve sağlık sorunlarından korunmak mümkün. Yani baldırı kalın olanlar için çizme tercihi, sihirli çizme olarak da adlandırılan bu modellerden yana olmalı. Eğer geniş bacaklar için çizme arıyor ve bulamıyorsanız, bu çizmeleri satın almanız adına sizin için bir tavsiyemiz var.

Geniş Baldır Çizme Modası Still Durağı ile Zirvede!

Sihirli çizme modasının yaratıcılarından olan ve tüm kadınlar için geniş baldır çizme modelleri üreten Still Durağı, pek çok kadın için alternatif kombinlerin de ortaya çıkmasına sebep oldu. Bir yandan baldırı kalın olanlar için çizme modası da yaratılmış oldu. Siz de kalın bacaklar için çizme modellerini görmek ve daha pek çok ayakkabı modeli arasından seçim yapmak isterseniz, Still Durağı doğru adres!

Etiketler: Fazla Kilolar Konusundaki Hassasiyet Geniş Baldır Çizme Modasını Yarattı!
Şubat 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR