Günlük Kadın Spor Ayakkabı Modelleri İçin 6 Adımda Bakım Önerisi

Günlük Kadın Spor Ayakkabı Modelleri İçin 6 Adımda Bakım Önerisi

Ayakkabılarınızı düzenli olarak temizlemeden yeni gibi kalmasını sağlayamazsınız. Yeni aldığınız bayan spor ayakkabı modelleri, kutusundan çıkar çıkmaz dışarının tozuna ve bazen de zorlu lekelere maruz kalıyor. Ancak kadın spor ayakkabı modelleri altı kolay adımda temizleyip, bakımını yapıp, ömrünü uzatmanız mümkün.

O halde gelin, günlük kadın spor ayakkabı modellerinin bakımında uygulanması gereken adımlara teker teker bir göz atalım…  

 

Kadın Spor Ayakkabı Modellerini Adım Adım Temizlemeyi Öğren

 

  1. Kadın spor ayakkabı modelinizi temizlerken kuru fırça kullanın. Kadın spor ayakkabı modelinizin dış yüzeyini ve tabanını, kuru, yumuşak kıllı bir ayakkabı fırçasıyla temizleyebilirsiniz. Eğer ayakkabı fırçanız yoksa, eski bir diş fırçası da kullanabilirsiniz.

 

  1. Bayan spor ayakkabı modelinizi yumuşak temizleme çözeltisiyle temizleyin. Sıcak suya az miktarda yumuşak çamaşır veya bulaşık deterjanı koyup, hazırlayabilirsiniz. Ayrıca beyaz ve açık renkli ayakkabılar için eşit miktarda karbonat ile suyu karıştırarak etkili bir temizlik çözeltisi de hazırlayabilirsiniz.

 

  1. Spor ayakkabı bayan modelinizin bağcıklarını elde yıkayın. Ayakkabı bağcıklarını çıkarıp, az miktarda yumuşak temizleme çözeltisi uygulayarak bağcıkları elinizle temizleyin ve durulama sonrası yumuşak bir bezle kurulayın.

 

  1. Bayan spor ayakkabı modelleri tabanlarını yıkayın. Çözeltiyi, yumuşak kıllı bir fırça yardımıyla veya el beziyle uygulayın. Daha sonra dış tabanı ve orta tabanı iyice temizleyin ve yumuşak bir bezle kurulayın.

 

Bayan spor ayakkabı modelinin iç tabanını yıkaman gerekiyorsa eğer önce onları çıkarıp, çözeltiyle temizleyebilirsiniz. Ayakkabıların tabanını geri koymadan önce kurumalarını bekleyebilirsiniz.

 

  1. Kadın spor ayakkabısı modelinin üst kısımlarını yıkayın ve kurulayın. Hazırladığınız yumuşak çözeltiyi, yumuşak kıllı fırça, diş fırçası veya nemli yumuşak bir bez kullanarak üst kısımları temizleyin. Yeterli olarak temizlendiğini düşündüğünüz zaman ise mikro fiber bir bez yardımıyla temizliği bitirebilirsiniz.  

 

  1. Spor ayakkabı modelleri kadın ayakkabılarını açık havada kurutun. Sneakerlarınızı açık havada, oda sıcaklığında kurutabilirsiniz.

 

Kadın spor ayakkabı bakımını öğrendiğimize göre, şık spor ayakkabı ve rahat spor ayakkabı modelleri için Still Durağı sayfamızı inceleyebilir; birbirinden şık ve konforlu kadın spor ayakkabı modellerini, en uygun fiyata satın alabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Bayan spor ayakkabı modelleri
Mart 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR