KADIN KEMER MODELLERİ NASIL SEÇİLMELİDİR?

Kadın Kemer Modelleri Nasıl Seçilmelidir?

Hem şık bir aksesuar hem de oldukça gerekli bir kombin tamamlayıcısı olan kadın kemer modelleri genellikle elbise ve pantolonlar ile beraber kullanılmaktadır. Belinizden düşen pantolonlar için pantolonun sabit kalmasına yardımcı olan bayan kemer çeşitlerini sadece ihtiyaç değil aynı zamanda da bir aksesuar gibi de kullanma imkanına sahipsiniz. Fakat aksesuar olarak elbise kemer modelleri seçerken nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini biliyor musunuz?

 

Kadın kemer modelleri seçerken bel ölçünüze en uygun bedende kemeri almanız konforunuz açısından önem taşır. Kadın kemer modelleri genellikle belli bedenlerde üretilir ve kendi bel ölçünüzden en az 10 en fazla da 20 cm uzun olan bir kemer almanız gerekmektedir.

 

Ayrıca kadın kemer modelleri seçerken mutlaka yeterli kemer delik sayısının olduğundan emin olmanız gerekir, bu sayede kilo artışı veya düşüşünde kolayca kemerinizi uzun süreler kullanma imkanına sahip olursunuz.

 

Elbise Kemeri Nasıl Kombinlenir?

 

Kadın kemer modelleri pantolonlardan ziyade dökümlü ve bol elbiseler ile beraber bele oturması için de kullanılır. Genellikle ince kumaşlı yazlık viskon elbiseler ile ince formda elbise kemer modelleri kombinlenmektedir. Bu sayede hem kumaşın formu bozulmaz hem de daha minimal, zarif ve şık bir görünüm elde edilebilir.

 

Bayan kemer ile kombin yaparken yaz ayları için kot şortlar ve beyaz crop tişörtler ile beraber taba rengi ince kadın kemer modelleri kullanabilirsiniz. Kot şortun mavi rengi ile taba bir bayan kemer muhteşem bir uyum yakalayacaktır.

 

Siyah ve basic elbiseler ile beraber genellikle farklı renk bir bayan kemer kullanılması tavsiye edilmez. Siyahın zarif ve bir o kadar da asil duruşunu başka bir renk kemer ile keserek bölmek doğru bir seçim olmayacaktır fakat farklı bir renk tercihi yapmak isterseniz gümüş ya da altın rengi metal bayan kemer çeşitlerini de değerlendirebilirsiniz.

 

Yüksek bel pantolonlar ile beraber de sıkça tercih edilen kalın kadın deri kemer çeşitleri son zamanlarda oldukça sık kullanılan ve popülerleşen bir tarza dönüşmüştür de diyebiliriz. En şık elbise kemeri kombinleri ile siz de tarzınızı yansıtın!

 

Etiketler: kadın kemer modelleri
Mayıs 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR