MODASI GEÇMEYEN BİR İKON, KIRMIZI İNCE TOPUKLU AYAKKABI

Modası Geçmeyen Bir İkon, Kırmızı İnce Topuklu Ayakkabı

Modası geçmeyen ayakkabı denilince akla ilk olarak kırmızı ince topuklu ayakkabı gelir. Tam bir stil ikonu, tam bir klasik. Zarafet ve şıklığı ile tüm kadınların dolaplarında baş köşede olan ayakkabılardan olan kırmızı ince topuklu ayakkabı, kırmızının asaletinin bir ayakkabı ile özdeşleşmesidir. Bunun yanında siyah tek bantlı ince topuklu ayakkabı da yine kadınların en gözde ayakkabı modelleri arasındadır. Tek bant siyah ince topuklu ayakkabı, klasik bir elbise ile zarif bir görüntü oluşturacağı gibi, günlük hayatta bir Jean altında da şık bir kombin oluşturacaktır. İnce topuk oldukları için klasik ayakkabı olarak kabul görseler de bu ayakkabılar spor kombin ile de şahane bir stil yaratacaktır.

 

Ayakkabı bir kadının en büyük tutkusudur. Renk renk model model pek çok ayakkabıya sahip olan kadınlar, her yeni ayakkabı karşısında ona sahip olmak ister. Klasik, günlük ya da spor. Tüm gruplarda pek çok ayakkabı, kadınların zevkine sunulmaktadır. Topuk boyları ile de günlük hayatta kolaylık sağlayan pek çok ayakkabı vardır. Örneğin, 5 cm ince topuk ayakkabı. Fazla yüksek olmadığı için bu ayakkabının ince topuklu olması günlük hayatta kullanılmasına asla engel değildir. Aynı durum 6 cm ince topuklu ayakkabı için de geçerlidir. İş hayatında da gün içinde de rahatlıkla kullanılabilecek bu modeller hem şık hem de kullanışlı ayakkabı modelleri arasındadır.

 

Günün Modası Gümüş İnce Topuklu Ayakkabı

 

Son dönemlerin en dikkat çeken modellerinden olan gümüş ince topuklu ayakkabı, pek çok kadının da ilgi odağı olmuştur. Gold ve gümüş renklerin hakim olduğu topuklu ayakkabılar, şıklıkları ile göz doldurmaktadır. Gümüşün canlı ışıltısının ayakkabı ile oluşturduğu estetik görüntü, kadınları bir hayli büyülemektedir.

 

14 cm topuklu ayakkabı sahibi misiniz? Birçoğunuzun cevabının evet olduğunu duyar gibiyiz. Yüksekliğinden dolayı günlük kullanıma çok uygun olmasa da bu ayakkabılar yansıttıkları güçlü duruş ile birçok kadının en sevdiği ayakkabı modelleri arasında yer almaktadır.

 

Topuk boyu, modeli, tarzı ne olursa olsun. Stil Durağı’ında aradığınız tüm ayakkabı modellerini bulabileceksiniz.

 

Etiketler: Kırmızı ince topuklu ayakkabı, siyah tek bantlı ince topuklu ayakkabı,
Mayıs 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR