Özel Üretim Sihirli Çizmeler

Özel Üretim Sihirli Çizmeler

Özel Üretim Sihirli Çizmeler

Bazı kadınların bacakları normalden biraz daha kalın olabilir ve bu durum çizme giymek konusunda sorun yaratabilir. Özellikle kış aylarında çizme giyememek de can sıkıcı bir duruma dönüşebilir. İşte bu durumun üstesinden gelmek adına Still Durağı tarafından yaratılmış olan sihirli çizmeler, kadınlar için can sıkıcı olan bu durumu ortadan kaldırıyor. Yalnızca kalın bacaklı olan değil, aynı zamanda ince bacaklı olan kadınların da tercih edebileceği sihirli çizme, sadece ve sadece Still Durağı’nda!

Sihirli Çizmelerin Özellikleri Neler?

Kadın modasına yeni bir soluk getiren sihirli çizme modelleri, sahip oldukları özellikler sayesinde kadınlar için işleri epey kolaylaştırıyor. Peki bu çizme modelleri ne gibi özelliklere sahip? Bununla ilgili şöyle bir liste yapabiliriz:

  • Arkasında yer alan özel bantları sayesinde su geçirmez bir yapıdadır ve kalın bacakları dolayısıyla çizme giyemeyen kadınlar için üretilmiştir.
  • İnce bacaklı kadınlar tarafından da tercih edilebilir.
  • Eğer vücut kilosu bacak bölgesinde yoğunlaşmış değilse, sihirli çizmeler 100 kiloya kadar olan kadınlara kolaylıkla uyum sağlar.
  • Dalgıç kumaş ve 1. sınıf suni deri kullanılarak üretilmiştir.
  • Kışlık sıcak astar iç malzemesi ile kış günlerinde sıcak hissettirir.
  • Poliüretan taban malzemesi kullanılarak üretilmiştir.

Tüm bu özellikleri sayesinde Still Durağı sihirli çizme modelleri, son yılların en popüler çizme modellerinden biri haline geldi. Yalnızca Still Durağı markasına özel olarak sihirli çizme modelleri, önümüzdeki yıllarda karşınıza sıklıkla çıkabilir.

Sihirli Çizme Kullanmanın Avantajları

Gün geçtikçe daha popüler bir hale gelen sihirli çizmeler, başta fazla kilolarından şikayet eden kadınların da rahatlıkla çizme kullanabilmesine olanak sağlıyor. Bu da kış aylarının daha rahat ve daha sıcak geçmesi demek. Bir diğer yandan sihirli çizme dendiği zaman aslında bu yeni bir kavram ve bu yüzden de benzersiz bir ürüne sahip olmanızı sağlıyor. Yani sahip olduğunuz bu ürünün bir benzeri ile karşılaşmanız düşük bir ihtimal olacak. Bu yüzden hem kış aylarını rahat geçirmek, hem de benzersiz bir ürüne sahip olmak isterseniz, Still Durağı sihirli çizme sizin için doğru bir seçim olacaktır.

Sihirli Çizme Nereden Alınır?

Sihirli çizme piyasada yaygın şekilde bulabileceğiniz bir ürün değil. Still Durağı tarafından yaratılmış olan bu ürün, yalnızca Still Durağı i̇nternet mağazası üzerinden satışa sunulmuş durumda. Türkiye için de yeni bir kavram olan sihirli çizme, daha şimdiden kış aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olmaya aday. Uzun trençkotlar ile birlikte, kot pantolon üzerine, tek parça elbiseler altına rahatlıkla giyilebilecek olan Still Durağı sihirli çizme modelleri, tek bir alternatifle değil, birden fazla ürün seçeneği ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Siz de hemen Still Durağı ile sihirli çizme alışverişine başlamak için geç kalmayın. Sihirli çizme deyince, Still Durağı!

Etiketler: Özel Üretim Sihirli Çizmeler
Kasım 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR