Postal Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Postal Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Postal Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Postal
modelleri kış aylarında en sevilen ayakkabı çeşitleri arasında yer almaktadır. Herkesin severek giydiği ve sıkça tercih edilen postal bot kadın modelleri seçerken bazen kararsız kalabiliriz ya da yanlış tercihlerde bulunabiliriz. Postal seçimi yaparken öncelikle taban kalınlığı ve kalitesine dikkat etmek gerekir. Fazla kalın ve esnek olmayan tabanlar ayağınızın hareket kabiliyetini kısıtlar ve sizi rahatsız edebilir. Öte yandan nefes almayan malzemelerden üretilen ve fazla ağır olan postal bot modelleri de kış aylarında yürüyüş konforunuzu düşürür, sizi yorar. Bunların yanı sıra topuklu postal seçimlerinizde ise postalı günlük olarak kaç saat giyeceğinizi hesaplayarak ve ona uygun uzunlukta topuk seçimi yaparak almanız daha doğru olacaktır. Aksi takdirde gününüz ağrılı bir şekilde sonuçlanmış olur.


Postal Modelleri En Doğru Şekilde Nasıl Temizlenir?

Postal
modellerini temizlemek aslında sanıldığı kadar zor değildir. Özellikle de deri postal bot çeşitleri basit bir şekilde silinerek temizlenebilir ve yıkamanıza bile gerek kalmaz. Fakat farklı kumaşlarda olan postal ayakkabılar için de farklı yöntemler kullanarak temizleme işlemi yapabilirsiniz. Süet postallarınızı ayakkabı temizleme köpüğü kullanarak ve yumuşak kıllı fırça yardımı ile dairesel hareketler uygulayarak temizleyebilirsiniz. Aynı işlemi nubuk postal modellerinde de uygulamanızda bir sakınca olmayacaktır. Öte yandan kumaş postalları ise isterseniz çamaşır makinesinde hassas ayarda yıkayabilir isterseniz de sünger ya da bez yardımı ile bir temizleyici ürün kullanarak bir süre silerek temizleyebilirsiniz.



Topuklu ve Bağcıklı Postal ile Neler Giyilebilir?


Tarzınızı yansıtacak bağcıklı postal modelleri ve klasik kombinlerin yıldızı topuklu postal modelleri kış modasının en sevilen parçalarındandır. Deri ceketler ve taytlar ile benzersiz bir uyum yakalayabileceğiniz topuklu postal çeşitleri aynı zamanda da daha ince ve uzun bir görünüm elde etmenize de olanak tanır. Bağcıklı postal ve şişme montların şirin ama bir o kadar da güçlü görünen havasını sizler de bilirsiniz. Dilerseniz bağcıklı postal içine soket çoraplar giyerek kombininize ayrı bir hareket de kazandırabilirsiniz. Kombinlerinizi parlatacak, Still Durağı’nın benzersiz modellere sahip ve son derece uygun fiyatlı muhteşem postal kadın tasarımlarına şimdi göz atmaya ne dersiniz?

Etiketler: Postal Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Mart 03, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR