SNEAKER AYAKKABILAR NASIL SEÇİLİR?

SNEAKER

Sneaker ayakkabılar günlük kullanım açısından en sık tercih edilen ve oldukça konforlu ayakkabı çeşitleridir. Herkesin spor giyim ürünleri ile beraber kolaylıkla kombinleyebildiği bu sneaker ayakkabılar nasıl seçilmelidir?

 

Aslında doğru sneakerslar seçmek için yapmanız gereken basit birkaç adım bulunmaktadır. Öncelikle elbette ayakkabı tabanına dikkat etmeniz gerekecektir. Alacağınız sneaker ayakkabılar darbeyi kolayca emen ve esnek yapıda tabana sahip olmalıdır. Ayak tabanını büyük ölçüde etkileyen ve ayak sağlığı açısından da büyük bir öneme sahip olan  doğru tabanlı sneakerslar kesinlikle gün boyu rahat etmenizi sağlar. Ayak şeklini alan iç taban malzemelerine dikkat ederek seçmeniz gereken sneaker ayakkabılar aynı zamanda da doğru bedende olmalıdır.

 

Ayak şeklinize ve ayak uzunluğunuza göre almanız gereken kadın sneaker modellerinde önceliğiniz ayak yapınızı iyi tanımaktadır. Ayaklarınız taraklı ve uzun parmak yapısına sahipseniz kesinlikle esnek kumaşlardan üretilen ve konforlu kadın sneaker modellerine yönelmeniz gerekir. Gün boyu ayağınızda olacak ve tüm beden yükünüzü çekecek olan ayaklarınızı rahat ettirmesi gereken sneaker ayakkabılar bu nedenlerden ötürü dikkatli bir şekilde seçilmelidir.

 

Ayrıca çok kalın tabanlı veya sert tabanlı olan kadın sneaker modelleri gün içerisinde ayağınızda ağrıya da sebep olabilir. Ayak sağlığınızı korumak için kesinlikle ayak anatomisine uygun olan ve buna göre tasarlanmış sneaker ayakkabılar tercih etmenizi tavsiye ederiz.

 

En Şık Sneaker Ayakkabılar ile Kombin Önerileri

 

Yaz aylarının en sevilen alt giyim ürünlerinden olan kot şortlar ile beraber şık bluzlerinizi harika bir kadın sneaker ile beraber kombinleyebilirsiniz. Ayrıca son dönemlerde sıkça tercih edilen taytları da oversize ve basic bir tişört ile beraber kullanırken altına da siyah sneaker kesinlikle muhteşem bir seçenek olacaktır.

 

Kolay kombinlenen ve gün boyu rahat etmenizi sağlayan sneakerslar ile dilerseniz basic yazlık elbiseler bile giyebilir, smart casual bir giyim tarzını bu şekilde de yansıtarak konforlu bir yaz günü geçirebilirsiniz. Topuklu ayakkabılardan sıkılanlar ve rahatına düşkün olanlar için kesinlikle mükemmel bir seçenek olan kadın sneaker modelleri ile dilerseniz minimal spor bir kombin, dilerseniz de hem şık hem spor görünen smart casual bir kombin yapma imkanına sahip olursunuz.

 

 

Etiketler: SNEAKER
Mayıs 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR