Still Durağı’na Özel Sihirli Çizmeler

Sihirli Çizme

Still Durağı’na Özel Sihirli Çizmeler

Artık kadın modası içerisinde daha önce hiç duymadığınız, tamamen yeni bir model olan sihirli çizmeler var. Hem kalın tabanlı sihirli çizme, hem de ince tabanlı sihirli çizme modelleri, bacaklarının kalın olmasından dolayı çizme giyemeyen kadınların yardımına koşuyor. Peki sihirli çizme nedir ve ne gibi avantajlar sunuyor? Gelin hep birlikte bakalım...

Sihirli Çizme Nedir?

Sihirli çizme, bacaklara normale göre biraz daha kalın olan kadınların kullanabilecekleri bir çizme türü. Bu çizmenin hemen arka tarafında su geçirmez lastikler bulunuyor ve bu yüzden de kalın bacaklı kadınlarda bir kullanım kolaylığı sağlanmış oluyor. Elbette tercihe göre ince bacaklı kadınların da kullanması mümkün. Bu çizmeleri hem boyunuza, hem de tarzınıza göre kalın ya da ince tabanlı olarak seçebilirsiniz. Elbette kadın tabanlı sihirli çizme modelleri ince tabanlı sihirli çizme modellerine oranla biraz daha ağır.

Tüm bunların dışında uzun streç sihirli çizme esneyebilir bir özelliğe sahip. Yani ilk kez giydiğiniz zaman biraz sıkma yapabilecek olan bu tarz çizmeler, ikinci ve sonraki kullanımlarda size kendinizi gittikçe rahat hissettirecektir. Hem kullanması hem de giymesi kolay olan bu çizmeler arasından, giymesi daha kolay olan bir ürün tercih etmek isterseniz, bunun için fermuar detaylı sihirli çizme modellerinden birini tercih etmeniz mümkün. Siyah, taba, vizon, ten ve çok daha fazla renk seçeneği bulunan kalın tabanlı sihirli çizme modelleri süet ya da deri malzemeden üretilebiliyor. Bir diğer yandan fermuar detaylı sihirli çizme tercih etmek isterseniz, zincir detaylı sihirli çizmeler de ilginizi çekebilir. Aynı durum ince tabanlı sihirli çizme modelleri için de geçerli.

Sihirli Çizme Ne Gibi Avantajlar Sunuyor?

Sihirli çizmenin en büyük avantajı fazla kiloları olan kadınlar için kullanım kolaylığı sağlıyor olması. Bir diğer yandan iç yüzeyinde kışlık sıcak astar tercih edildiği için kış aylarını ayaklarınızı soğuktan koruyarak geçirebilirsiniz. Taban materyali olarak poliüretan kullanılmıştır ve yağmurlu günlerde kayıp düşme gibi bir sorun yaşamazsınız. İlk giyimde biraz zorlanmanız mümkün. Fakat aradan biraz zaman geçtikçe uzun streç sihirli çizme modelleri bacak yapısına uyum sağlayacaktır. Dolayısıyla çok kısa süre içerisinde zorlanmadan giyebileceğiniz bir çizmeye sahip olabileceksiniz.

En Güzel Sihirli Çizmeler Still Durağı’nda!

Sihirli çizme, başka hiçbir markada bulamayacağınız, yalnızca Still Durağı’na özgü bir ürün. Bu sebeple henüz çok fazla bilinmiyor. Fakat günümüzde sihirli çizmelere olan ilgi düşünüldüğünde, gelecekte karşımıza çok daha fazla çıkacakmış gibi görünüyor. Türkiye’nin önde gelen kadın ayakkabı markalarından olan Still Durağı, müşterilerinin beğenisine sunmuş olduğu sihirli çizme modelleri sayesinde bugün çok geniş bir müşteri kitlesine ulaşmış durumda. Siz de hemen Still Durağı i̇nternet mağazasına sihirli çizme alışverişine başlamak için geç kalmayın!

Etiketler: Sihirli Çizme
Aralık 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR