Topuklu Ayakkabı Sesine Son!

Topuklu Ayakkabı Sesine Son!

Kadınlığın sembollerinden biri olan topuklu ayakkabı modelleri, aynı zamanda özgüveni yükseltmenin ve tarz olmanın da anahtarıdır. Özellikle ince topuklu ayakkabı kullanan kadınlar, tabiri caizse “her adımında bastığı yeri inleten” bir eda ile yürür, ki bu bazıları için rahatsız edici bir durumdur.

Genellikle özel davetler için alınan topuklu ayakkabı modellerinin topuk sesi, kalabalık ve sesli ortamlarda rahatsız etmiyor olsa da sonrasında daha sessiz bir ortamda, günlük hayatta veya ofis ortamı gibi iş esnasında yürürken rahatsız edici bir ses olabiliyor.

Topuklu ayakkabı modellerinin çıkardığı bu ses, topuklarda gerekli engelleyicinin kullanılmamasından kaynaklanmaktadır. Yahut bazı topuklu ayakkabı modellerinin tabanına bu işlem yapılmış olsa da çok fazla kullanmadan dolayı etkisini kaybedebiliyor.

 

Topuklu Ayakkabı Sesinin Çıkması Nasıl Engellenir?

 

Topuklu ayakkabı modellerinin sesini engellemek için ilk olarak topuk lastiği adı verilen ürünler alınmalıdır. Bu ürün, kadınların kullandıkları topuklu ayakkabı modelinin topuk kısmına takılır. Genel olarak ince topuklu olan topuklu ayakkabı modelleri içinde bu ses sorunu daha yoğun olarak yaşandığından dolayı, ince topuklu ayakkabı modelleri için üretilen küçük aparatla birlikte topuk bölgesinin altına bu susturucu lastik takılır. Böylece ortaya çıkan ses direkt olarak engellenmiş veya topuk sesini minimuma indirmiş olursunuz.

Topuklu ayakkabı modelleri arasından seçim yaparken, “çok ses çıkarır mı?” düşüncesi artık aklınızı kurcalamasın. Bu çözüm ile topuklu ayakkabı çeşitleri içerisinden istediğiniz seçimi yapmakta özgürsünüz. Bu aparatla birlikte topuklu ayakkabı modelinizle gün içerisinde istediğiniz gibi hareket edebilir, yürüyebilirsiniz. Dikkatleri üzerinize çekmek gibi bir durumda ortadan kalmış olur.

Çok daha rahat topuklu ayakkabı için almanız gereken bu lastiklere, internet sitelerinden ya da büyük marketlerden kolayca ulaşabilirsiniz. Bir kutu içerisinde üç çift topuk lastiği bulunurken, şeffaf renkteki bu ürünler topunuzda varla yok arası duracaktır. Yani topuklu ayakkabı topuğunda çok belli olmaz ve sizi rahatsız etmez.

 

Topuklu ayakkabı modellerinin topuk sesini engellemek için ne yapmamız gerektiği hakkında fikir sahibi olduysak, sıra topuklu ayakkabı çeşitleri arasından bir seçim yapmakta…

Bu noktada, Still Durağı sayfamız içerisinden en uygun ve tarzınızı en çok yansıtan topuklu ayakkabı modelleri içinden birini seçebilir, güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Etiketler: Topuklu ayakkabı modelleri, Rahat topuklu ayakkabı
Mart 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR