Yazın Yeni Trendi Hasır Örgü Terlik Modelleri

Yazın Yeni Trendi Hasır Örgü Terlik Modelleri

Hasır örgü terlik modelleri, doğal olmasının yanı sıra, son derece şık durmaktadır. Ancak sevilerek kullanılan hasır eşyalar zamanla eskimeye ve yıpranmaya başlar. Temizlik ve bakımının da son derece zahmetli olduğu bu hasır örgü terlik modellerinin ömrünü uzatmanın birkaç püf noktası vardır.

Gelin bayan örgü terlik modellerinin ömrü nasıl uzatılır ve nasıl temizlenir ona bakalım…

 

Hasır Örgü Terlik Modellerinin Ömrünü Uzatmak İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler:

 

  • Hasır örgü terlik modellerinizin bakımını ihmal etmeyin. Genellikle bakımını silerek yapın.
  • Örgü hasır terlik modelinizi güneşte çok uzun süre tutmayın. Çünkü güneş renginde bozulmaya neden olabilir.
  • Hasır örgü terlik modelinizi su ile uzun süreli temasından kaçındırın. Çünkü hasır zamanla suyu çekme özelliğine sahiptir, ki bu durum daha sonra küf olarak karşınıza çıkabilir.

 

Hasır Eşyaları Doğal Malzemelerle Temizleyin

 

Hasır örgü terlik modellerinin kimyasal temizleyiciler ile arası pek iyi değildir. Hasır örgü terliklerinizi kimyasal temizleyiciler ile temizlerseniz, ömrünü kısaltabilirsiniz. İçe işleyen zararlı maddeler hasır örgü terlik modellerinizin kopmasına neden olabilir. Bu sebeple doğal yöntemler aramaya yönelin. Örneğin, temizlikte de sıkça kullanılan sirke, hasır örgü terlik modellerinizin temizlenmesinde de rahatça kullanabileceğiniz bir maddedir. Nemli bir beze birkaç damla sirke damlatarak, hasır örgü terlik modeli üzerinde bulunan leke ve tozları kolayca temizleyebilirsiniz.

Bayan örgü terlik modelinizi temizlemenin bir diğer yolu da tuzlu su ile temizlemektir. Tuzun birçok alanda temizlik malzemesi olarak kullanıldığı zaten bilinmektedir. Çamaşırları beyazlatması ve lekelerin çıkmasında etkili olan tuz, hasır eşyalarında tertemiz olmasına katkı sağlamaktadır.

Kimyasallar birçok alanda insan sağlığını tehdit ederken, hasır eşya temizliğinde doğal maddelerden yararlanmak hem sizin beden sağlığınız hem de örgü hasır terlik modelinizin uzun ömürlülüğü için oldukça önemli bir konudur.

 

Hasır örgü terlik modellerinin nasıl temizleneceğini öğrendiğimize göre, sırada size en uygun kadın hasır örgü terlik modelini bulmak kaldı. Dilerseniz Still Durağı sayfamız içerisinden ayağınıza en uygun ve tarzınızla uyumlu örgü hasır terlik modellerini inceleyebilir; en uygun fiyatlarla hasır örgü terlik sahibi olabilirsiniz.

 

Etiketler: Hasır örgü terlik modelleri
Mart 31, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR