Yazlık Bot Modelleri

Yazlık Bot Modelleri

Bahar geldi! Üstümüze giydiğimiz kıyafetler kadar, ayaklarımıza giydiğimiz ayakkabı ve bot modelleri de ferah olmaya başladı. Ayakkabı ürünleri arasından belki de en dikkat çekici olanı kadın yazlık bot modelleridir.

Fileli yazlık bot modelleri özellikle kadınların en trend seçimleri arasında. Hem şık hem havadar oluşları belki de onları bu denli popüler yapan nokta. Gelin kadın yazlık bot modelleri için Still Durağı bize ne sunuyor, onlara bir göz atalım.

 

Still Durağı Yazlık Bot Modelleri

 

Still Durağı içerisinde sunulan, birbirinden şık yazlık bot modelleri arasından ilk dikkat çeken model, “Rowska Model Yeni Sezon Yazlık Bot” yazlık bot modelidir. 5 cm topuk boyuna sahip yazlık bot modeli, ayak numaranıza uygun tam kalıptır. Ancak ayağınız taraklıysa veya buçuklu giyiyorsanız bir numara büyük almanız önerilir. Yazlık bot modelinin arkasında fermuar bulunmakta ve bileğinizi sarmaktadır. Eğer bilek kısmınızda bolluk yaşıyorsanız, bağcık kısmından sıkarak ayarlama yapabilirsiniz. Günlük kullanım için gayet uygun olan yazlık bot modeli tarzınıza şıklık katarken, aynı zamanda ayağınızı da içinde rahat ettirecektir. 

Yazlık bot modelleri arasından bir diğeri ise diğer modele nazaran daha kısa ölçülere sahip olan “Kidney Model Yeni Sezon Yazlık Bot Ayakkabı” modelidir. Yazlık bot ayakkabı modeli de 5 cm topuk boyuna sahip yazlık bot modeli, ayak numaranıza uygun tam kalıptır. Ancak ayağınız taraklıysa veya buçuklu giyiyorsanız bir numara büyük almanız önerilir. Yazlık bot ayakkabı modelinin arkasında fermuar bulunmakta ve bileğinizi sarmaktadır. Eğer bilek kısmınızda bolluk yaşıyorsanız, ayağınızın uygunluğuna göre ayarlama yapabilirsiniz. Günlük kullanım için gayet uygun olan yazlık bot modeli tarzınıza şıklık katarken, aynı zamanda ayağınızı da içinde rahat etmesini sağlayacak bir diğer modeldir.

 

En uygun ve kaliteli malzeme kullanımıyla üretilen Still Durağı yazlık bot kadın modelleri, size hayalini kurduğunuz tarzına ulaşmada anahtar olmaya çalışmaktadır. İster işte ister okulda ister gün içinde dışarı çıkarken her türlü alanda kullanımı oldukça rahat ve uygundur. O halde gelin kadın yazlık bot modelleri için Still Durağı sayfamıza bir göz atalım.

 

Etiketler: kadın yazlık bot
Nisan 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR