Yeni Sezon Ayakkabılar Still Durağı’nda!

Yeni Sezon Ayakkabılar Still Durağı’nda!

Yeni Sezon Ayakkabılar Still Durağı’nda!

Bu sezonun yeni ayakkabı modelleri trend ayakkabı modasına uygun tasarımları ile parlayan ayakkabı mağazaları ile öne çıkıyor. Bu mağazalardan birisi de trend ve her tarza uygun tasarımları ve yeni ayakkabı modelleri ile ön planda olan Stil Durağı’dır.

Bu yıl kış yeni model ayakkabı bayan modasının adından söz ettiren ürünü uzun streç çizmeler olmuştur. Uzun streç çizmeleri ise yeni ayakkabı modelleri olan süet uzun çizmeler, kalın topuklu kısa çizmeler, triko model topuklu botlar takip etmiştir. Bu yeni sezon ayakkabılar mağazamızda farklı renk, desen ve fermuar, zincir gibi aksesuar seçenekleri ile sunulurken Stil Durağı aynı zamanda kadın çizme dünyası için ürettiği kilolu kadınlara istedikleri çizmeyi giymeyi ve tarzlarından ödün vermemeyi sağlayan sihirli çizme modeli ile de ismini ve kadın ayakkabı dünyasındaki sarsılmaz yerini kanıtlamıştır.

Kalın topuklu klasik ayakkabı modelleri ise bu sene de yeni sezon ayakkabılar arasında yerini alarak her zaman olduğu gibi popülerliğini korumaya devam etmektedir. Süet ve deri olarak kalın topuklu seçenekleri ile karşımıza çıkan ayakkabılar klasik giyimin ve iş kadınlarının tarzını tamamlayan vazgeçilmez parçalardandır.

Dolgu topuklu spor ayakkabılar ve sneaker modeller ise çok farklı desenlerde ve tasarımlarda geniş renk aralığına sahip olarak ayakkabı avcılarına sunulmuştur. Hem şıklık hem de rahatlık sunan bu yeni model ayakkabılar daha uzun zamanlar kadın ayakkabı dünyasında adından şüphesiz söz ettirecektir.

Her dönem en çok sevilen stilettolar da çeşitli tasarımları ile yeni moda ayakkabılar arasında bu sene de var olmuştur. Şıklığın zariflikle buluştuğu farklı renk ve desenlerdeki stiletto modelleri Stil Durağının’ da en çok tercih edilen ürünlerinden biri olmuştur.

Yeni Ayakkabı Modelleri ve Still Durağının Değişmeyen Uygun Fiyatları

Yeni ayakkabı modelleri ile adından söz ettiren mağazamız aynı zamanda bu yıl ürettiği işlevsel sihirli çizme ürününü kadın yeni sezon ayakkabılar alanına katmış ve bu ürünün mimarı olarak kadın ayakkabı dünyasındaki etkin duruşunu sergilemiştir.

Üstelik mağazamız yeni ayakkabı modelleri ile olduğu kadar uygun fiyatları ile de adından söz ettirmektedir. Mağazamızı tercih ederek yeni sezon ayakkabılar keşfedebilir ve bu ayakkabılara aile bütçenizi düşünen fiyatlar ile sahip olabilirsiniz!

Etiketler: Yeni Sezon Ayakkabılar Still Durağı’nda!
Şubat 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR