Yeni Sezon Kadın Bot Trendleri

Yeni Sezon Kadın Bot Trendleri

Yeni Sezon Kadın Bot Trendleri

Özellikle kış aylarında bot kadın modasının en önemli elemanlarından biri. Soğuktan koruyan ve sağlam bir yapısının olması önemli olduğu kadar, estetik ve şık görünmesi de büyük önem taşıyor. Standart olarak üretilen kadın bot modelleri yanında, yeni nesil, alışık olmadığımız tarzda botlar da karşımıza çıkmaya devam ediyor. Peki yeni sezonda trend olan kadın bot modelleri hangileri? Buyrun yeni trendlere hep birlikte göz atalım…

Kadın Bot Modasında Yeni Trendler Neler?

Bugün kadın bot modasında tek bir trendden bahsetmek mümkün değil. Deri modeller her zaman trend ürünler arasında yer alsa da, bu sezon fitilli ürünler hemen hemen her türlü giyim ürününde moda olmuş durumda. Dolayısıyla bu sezon kadın botları arasında bol bol fitilli modeller görebilirsiniz. Üstelik fitilli detayları olan botları diğer giyim ürünleri ile kombinlemek de çok kolay. Üstelik botlarda fitil detayları nubuk ya da deri gibi malzemeler ile birlikte de kullanılabiliyor.

Bir diğer klasik bot modeli olan kürk detaylı postal bot kadın modasında yine belirleyici olacak. Beyaz ve kahverengi renkleri daha sık tercih edilen bu tür bayan bot modelleri, özellikle kürklü montlar ile birlikte uyum içerisinde kullanılabiliyor. Aynı zamanda postal bot kadın modellerinin yalnızca kürklü modelleri değil, boyu bileğin biraz daha üzerine çıkabilen deri modelleri de bulunuyor. Yeşil, taba ya da hardal gibi daha canlı renklerde üretilebilen bu tip postal bot modelleri, özellikle renkli ve canlı görünmek isteyen kadınların bir numaralı tercihi olacak gibi görünüyor.

Öne Çıkan Diğer Kadın Bot Modelleri

Kadın modasında trend botlar yalnızca postal ya da fitilli modellerden ibaret değil. Topuklu zara model botlar da sıklıkla karşılaşacağımız bayan bot modelleri arasında. Tüm bunların dışında western botlar, kalın ve ince topuklu triko model botlar ve zincir detaylı botlar da, bu kış sıklıkla karşılaşabileceğimiz kadın botları olarak gösterilebilir. Tüm bu modelleri tek bir mağaza üzerinden bulmanız belki çok kolay olmayabilir. Fakat nereye bakacağınızı ve hangi markanın size bunu sunabileceğini bilirseniz, tüm bu kadın bot modellerine tek bir i̇nternet mağazası üzerinden ulaşabilirsiniz. Peki böyle bir marka var mı? Elbette var!

Yeni Sezonun Trend Kadın Bot Modelleri Still Durağı’nda!

Kışlık bot kadın modasının belirleyicisi ve bu yüzden hiçbir zaman sıradan olmamalı! Kadınların dolaplarında çok farklı tarzlarda ve çok sayıda kıyafet olabileceğinden, bir i̇nternet mağazası üzerinde de farklı tarzlara uyum sağlayabilecek kadın botları bulunmalı. İşte Still Durağı da tüm bunları göz önünde bulundurarak, kadınların kendilerine uygun botu bulabilecekleri çok sayıda bot modelini i̇nternet mağazasında sergiliyor. Siz de yeni sezon trend kışlık bot modellerine ulaşmak ve hemen alışverişe başlamak için Still Durağı i̇nternet mağazasını kullanabilirsiniz

Etiketler: Yeni Sezon Kadın Bot Trendleri
Kasım 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR