Aksesuar Tutkunlarına Özel Çantalar

Aksesuar Tutkunlarına Özel Çantalar

Aksesuar Tutkunlarına Özel Çantalar

Genel olarak evlere kapalı geçirdiğimiz bir sezonda kadın çanta modası hız kesmeden gelişmeye devam etti. Kısa askılı mini boy modeller kadın çantalar arasında en çok beğenilen ürünlerden olurken, peluş ve dilimli kapitone kadın çanta modelleri de sezonun en trend parçalar arasında yer aldı. Shopper çantalar ve oversize toteler eski sezonlardaki gibi çanta bayan seçeneklerinden en fazla tercih edilenleri oldu. Gelin 2021/2022 sezonu trend kadın çantaları modellerini inceleyelim.

Sonbahar ve Kış Çanta Modası

Sonbahar ve kış sezonu geride kalırken, çanta kadın modasında olağanüstü modeller ortaya çıktı. Sezonun en tarz ürünleri arasında mini boy peluş ve kapitone çantalar yer aldı. Daha minimal ve modern bir görünüm yakalamak isteyenlerin favorilerinden olan kadın küçük çanta çeşitleri, renk renk seçenekleri ile öne çıkmaya başladı. Orta boy askılar, kısalan uzayan modeller, cüzdanlı seçenekler ve kapitone baskılı ürünler 2021 sonbahar kış  çanta kadın modasının en tarz parçalarından oldu.

Bu modellerin yanı sıra, içine her şeyi alan oversize bayan çanta modelleri de fazlasıyla gelişme gösterdi. Her kıyafetle uyan büyük boy shopper çantalar, özellikle alışveriş tutkunlarının favorisi oldu. Triko elbiseler, bol paça jeanler ve mini eteklerle birlikte kullanılan bu tarz modeller günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Postacı modeller ile slouchy tarzda küçük çanta modelleri de sezonun trend parçalarından olmaya hak kazandı.

En Tarz Kadın Çantaları

Yeni sezon pek çok çanta modelleri bayan seçenekleri sunarken, fiyat ve kalite seçim tercihlerindeki önemli kriterlerden oldu. Her sezon olduğu gibi bu sezon da en tarz modelleri en uygun fiyatlarla sunan Still Durağı kadınların aksesuar seçiminde ziyaret ettiği ilk adreslerdendir. Sezonun en son moda ürünlerini yüksek kalite ile sunan Still Durağı, ücretsiz kargo seçenekleri ve güvenli ödeme imkanları ile dikkat çekmeye başladı. Ekonomik kadın çanta fiyatları ile büyüleyen bu kaliteli adres, tarzından ve rahatlığından ödün vermeyen kadınların ayakkabı ve çanta modasını yakından takip ettiği öncü adresler arasında yer almaya hak kazandı.

Etiketler: Aksesuar Tutkunlarına Özel Çantalar
Ocak 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR