Blog Başlık

  • Haziran 30, 2022

    Yazlık bot olur mu demeyin! Kadın ayakkabı dünyasına yön veren modellerden olan kadın yazlık bot, tarz sahibi kadınların yazlık ayakkabı tercihlerinden biridir. Stilini farkıyla ve tarzıyla yansıtmayı seven kadınların favori parçalarından olan yazlık bot, birbirinden farklı renkleri ve modelleri ile dikkat çekmektedir. 

    YAZLIK BOT
  • Haziran 29, 2022

    Taba renkli, alçak topuklu sandaletler ve beyaz renkte, ince askılı, salaş yazlık elbiseler ile beraber bej bir küçük çanta kullanabilirsiniz. Genellikle omuzdan asılan çanta çeşitleri bu tarz salaş elbise kombinlerinde sık sık tercih edilmektedir. Bu nedenle de bu şık ve aynı zamanda da rahat kombin için dilerseniz çanta dışında da aksesuarlar kullanabilirsiniz. 

    Kadın Çanta Modelleri
  • Haziran 29, 2022

    Topuklu terlik modelleri ile beraber tüm kadınlar yaz aylarında tiril tiril giysiler giymeyi sever. Yazlık giysilerin renkleri, modelleri zarafeti tamda kadınların ruhunu yansıtacak şekilde tasarlanır. Neşe dolu, enerjik elbise modelleri ile şıklığınızı tamamlamanın tek yolu ayakkabılar kullanmak değil. Artık son derece şık ve rahat yazlık topuklu terlik modelleri üretilmekte.

    Topuklu Terlik Modelleri
  • Haziran 28, 2022

    Özellikle topuklu ayakkabıya alternatif sağlayacak şıklığı sağlayan babet modelleri, günümüz kadınlarının vazgeçilmez ayakkabı tercihlerinin başında gelmektedir. Kadın giyim sektörü oldukça fazla renk ve modele sahiptir. Kadınlar kendi stilini oluşturabilmek konusunda zaman zaman sıkıntı yaşarlar.

    babet ayakkabı
  • Haziran 27, 2022

    Pek çok kadın elbise ve etek giymekten hoşlanır ama elbise ya da etek  giydiğinizde ayakkabı tercihinde sıkıntı yaşamak istemediğiniz için daha aralıklı olarak elbise, etek giymeyi tercih edersiniz. Önceki yıllarda kadınların spor ayakkabı giymesi abes bir durumdu.Zira kadın giyiminde pantolon kullanımı yaygın ve kabul gören bir durum değildi. 

    Spor Ayakkabı
  • Haziran 23, 2022

    Hem şıklık ve zarafeti yakalamak hemde rahatlığı sağlamak ancak babet ayakkabı modelleri ile mümkün olacağı için, her hanımefendinin ayakkabı dolabından en az bir çift babet ayakkabı modelleri içinden bir model vardır. Her kadının acil durum kombinleri vardır. Ve nereye giderse gitsin çantasında bir çift babet ayakkabı taşır.

    babet ayakkabı
  • Haziran 21, 2022

    Topuklu ayakkabı ile yürümek, özellikle de yeni yeni topuklu giymeye başlayanlar için biraz zor gelebilir. Fakat zarif duruşu, boy uzatma avantajı ve vücudu dik tutması sebebi ile topuklu ayakkabılar kadınların vazgeçilmezi haline gelmiştir. 

    Topuklu Ayakkabı
  • Haziran 16, 2022

    En şık kadın terlik ve sandalet modelleri ile yazın en havalı kombinlerini yapmaya hazır mısınız? Hem rahat hem de zarif görünümü ile plajda, sokakta, sahilde ve dilediğiniz her yerde en şık kadın sandalet modelleri ve terliklerle tarzınızı yansıtın.

    Kadın Terlik ve Sandalet
  • Haziran 04, 2022

    Günlük olarak kullanılan her tür ayakkabı çeşidinin elbette en rahat tasarıma ve özelliklere sahip olması şarttır. Özellikle de gün içerisinde uzun süre ayakta vakit geçirenler için yaz aylarında giyecekleri topuklu sandalet modelleri mutlaka konforlu olmalıdır. Konfor sağlayan topuklu sandalet nasıl olmalıdır ve ne tür özelliklerine dikkat edilmelidir birlikte inceleyelim. 

    Topuklu Sandalet
  • Haziran 03, 2022

    Vintage tarz giyimin son dönemlerde moda olması ile beraber daha da popüler bir hale gelen eskitme kol çantası modelleri ile benzersiz kombinler hazırlamaya ne dersiniz? Birbirinden şık ve havalı tarzlara sahip birçok kombin önerisini sizlerle paylaşıyoruz!

    KOL ÇANTASI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR