Blog Başlık

  • Ocak 31, 2022

    Hem spor, hem trend bir görünüme sahip olan topuklu postal bot modelleri kadınların yaz kış kullandığı ürünlerdir. Kışın kalın çoraplarla, yazın ise etek ve elbiselerin altına kullanımı oldukça yaygın olan topuklu postal, her kadının dolabında bulunması gereken eskimeyen bir parçadır. Özellikle günlük giyimde hayat kurtarıcı olan topuklu postal modelleri, en şık ve elit kombinlerle de kolay kullanım avantajına sahiptir. Bu da onları son dönemin en trend kadın ayakkabıları haline getirir.

    Yaz Kış Moda Postallar
  • Ocak 28, 2022

    Çizmenin kadın ayakkabı modasında büyük bir önemi vardır. Her kıyafetin altına giden ve her tarza uyan kalın bacaklılar için çizme çeşitleri de kış aylarının kurtarıcısı parçalardır. Alt bacağı kalın olan kadın fiziğine uygun olarak üretilen kalın baldır çizme modelleri, bacakların daha ince ve uzun görünmesine yardımcı olur. Bunun dışında herkesin tarzına uygun parçalarla birlikte kullanılabilir ve kalın bacaklılar için çizme şıklığın bütün mevsim sürmesine yardımcı olur. Peki eskimeyen tasarımları ile öne çıkan en kaliteli kalın baldır çizme çeşitleri nerede bulunur ve nasıl kullanılmalıdır?

    Eskimeyen Kadın Çizme Modelleri
  • Ocak 27, 2022

    Genel olarak evlere kapalı geçirdiğimiz bir sezonda kadın çanta modası hız kesmeden gelişmeye devam etti. Kısa askılı mini boy modeller kadın çantalar arasında en çok beğenilen ürünlerden olurken, peluş ve dilimli kapitone kadın çanta modelleri de sezonun en trend parçalar arasında yer aldı. Shopper çantalar ve oversize toteler eski sezonlardaki gibi çanta bayan seçeneklerinden en fazla tercih edilenleri oldu. Gelin 2021/2022 sezonu trend kadın çantaları modellerini inceleyelim.

    Aksesuar Tutkunlarına Özel Çantalar
  • Ocak 26, 2022

    Soğuk havalarda en rahat kombinler çizme modelleri ile hazırlanır, alt bacağı kalın olanlar için çizme seçeneklerinin oldukça kısıtlı olması ise büyük bir sorundur ve kadınların istediği gibi giyinememesine yol açar. Peki kalın bacaklar için çizme çeşitleri nereden bulunur ve kalın bacaklara çizme modellerinde kaliteli seçimler nasıl yapılır?

    Kışın En Trend Çizmeleri
  • Ocak 25, 2022

    Sonbahar kış kombinlerinin kurtarıcısı olan çizmeler kadın ayakkabı modasında ayrı bir yere sahip. Rahat yapısı ve tarz duruşları ile öne çıkan kalın bacak çizme modelleri de özellikle alt bacağı kalın olanlar için rahat bir kullanım sunar. Her bacak tipine sahip bayanın çekinmeden kullanabileceği kalın bacak için çizme çeşitleri, en günlük kıyafetlerle ve cesur seçimlerle birlikte kombinlenebilir. Böylece çizme giyme keyfini herkes için uygun hale getirir.

    Sezon Trendi Çizme Modelleri
  • Ocak 24, 2022

    Sıcak havaların etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte, kıyafetlerde ve ayakkabılarda da bir incelme meydana gelir. Yazın en büyük derdi ise ayakkabı giyme zorluğudur. İşte bu dönemde çeşit çeşit hasır terlik sandalet modelleri, dolaplarda saklandığı yerden çıkar ve yazın kurtarıcısı haline gelir. Düz, topuklu, sade ve taşlı hasır terlik çeşitleri herkesin sıcak havaları hem rahat, hem de ferah geçirmesini sağlar. Peki hasır terlik kombinlerken nelere dikkat etmeli ve neye göre hasır terlik modelleri seçmeli?

    Yazın En Son Trendi: Hasır Terlikler
  • Ocak 21, 2022

    Kışın en estetik ve tarz kadın ayakkabılarından olan triko topuklu ayakkabı modelleri, zamansız şıklığı ve büyüleyici yapısı ile her kadının içindeki feminen duyguları ortaya çıkarmaya yarar. Farklı ayakkabı malzemesi ve şık topuk tasarımları ile birbirinden farklı çeşitlerde üretilen triko topuklu ayakkabı, her kadının kendi tarzına uygun en modern ayakkabıyı bulmasını sağlar. Özellikle bot ve postal modelleri ile öne çıkan triko topuklu ayakkabı çeşitleri, aynı zamanda terlik ve spor ayakkabı halinde de sıklıkla tercih edilir. Kullanana oldukça modern ve tarz bir görünüm katan bu trend parçalar birbirinden farklı kıyafetlerle birlikte giyilebilir.

    En Modern Triko Topuklular
  • Ocak 20, 2022

    Eskiden kilolu kadınlar için çizme bulmak oldukça zor bir işti. Çizmelerin büyük bir kısmı standart ölçülerde üretildiği için bu çizmeleri kilolu kadınların kullanması çok da mümkün olmuyordu. Fakat artık kilolu kadınlar için çizme üretiliyor. Üstelik yalnızca bir ya da iki model ile sınırlı değil. Taba, beyaz, siyah ve daha pek çok renk ile üretilen kilolu kadınlar için çizme modelleri, aynı zamanda farklı desen ve aksesuarlara da sahip olabiliyor. Bu da herkesin kendisine uygun bir çizme bulmasını kolaylaştırıyor. Elbette kaliteli bir ürüne sahip olmak için kilolular için çizme alırken bakmanız gereken bazı özel noktalar var. Bu özel noktalardan kilolular için uzun çizme modellerini hem kaliteli hem de uygun fiyatlı alabilirsiniz. Artık kilolu kadınlar için çizme derdi sona ermiş durumda!

    Kilolu Kadınların Çizme Arayışı Son Buluyor!
  • Ocak 19, 2022

    En son ayakkabı trendlerinin başında gelen beyaz postal bot modelleri, şık ve modern tarzları ile her yaştan kadına hitap eder. Yenilikçi ve zarif görüntüleri ile sık sık görmeye alıştığımız beyaz postal çeşitleri, hem kış, hem de bahar mevsimlerinde rahat bir kullanım imkanı sunar. Soğuk havalardan korurken ayağı terletmeyen bu çok yönlü beyaz postal modelleri, her kadının dolabında bulunması gereken ana parçalardandır. Farklı kombinlerde yer verilen beyaz postal kadın ayakkabılarının nasıl kullanılacağı ise tarza göre değişiklik gösterir.

    Beyaz Postal Kombinleri
  • Ocak 18, 2022

    Çizmeler kadın modasında mevsimlerden bağımsız olarak kullanılan giyim ürünleri. Yani bir çizme her ne kadar kış aylarında daha yaygın şekilde kullanılıyor olsa da, yaz aylarında kullanılamaz diye bir kural yok. Fakat bazı kadınlar için bundan daha büyük bir problem var. Örneğin kalın bacaklara çizme bulmak, hangi mevsimde ne giyileceğinden daha önemli. Çünkü baldırı kalın olanlar için çizme modelleri oldukça kısıtlı. Aslında kısıtlıydı demek doğru. Nitekim günümüzde baldırı kalın olanlar için çizme alternatif modeller, renkler ve desenler ile üretilebiliyor. Bu da kalın bacaklara çizme bulmakta zorlanan kadınlar için harika bir haber.

    Çizme Modası Artık Herkes İçin Var!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR