Blog Başlık

  • Ocak 03, 2022

    Her ne kadar yaz günlerinde bazı kadınlar ayakkabı giymeyi tercih ediyor olsa da, en yaygın olarak kullanılan ürün elbette terlikler. Parmak arası terliklerden crocs terlik modellerine, hasır terlik modellerinden triko terlik modellerine kadar her türlü kombinle uyum sağlayabilecek çok sayıda terlik modeli mevcut. İşte özellikle son yıllarda daha yaygın şekilde kullanılmaya başlayan şeffaf terlikler de bunlardan yalnızca biri. Kadın modasının değişilmez parçalarından biri haline gelen şeffaf terlik topuklu yapısıyla da oldukça şık ve estetik bir görünüme sahip.

    Hem Rahat, Hem de Şık: Şeffaf Terlikler!
  • Aralık 31, 2021

    Kış aylarının vazgeçilmezi olan çizme modellerinin oldukça dar bir beden aralığında üretilmesi, bacakları kalın olanlar için çizme bulmayı bir hayli zor hale getirir. Soğuk havalarda diz altı ve diz üstü modelleri ile her kıyafetin altına yakışan sihirli çizme modelleri ise özellikle bacağı kalın olan kadınların kullanımına uygundur. Zayıf bacaklıların da tercih etmekten geri kalmadığı bu geniş beden aralığına sahip olan baldır geniş çizme çeşitleri, bacağı kalın olan kadınların aradığı modeli rahatlıkla bulmasına izin verir. Bu çizmelerle herkesin istediği gibi giyinmesi mümkün olur.

    Kadın Çizmelerinde Geniş Beden Aralığı
  • Aralık 30, 2021

    Spor ayakkabı, hiç şüphesiz kadın erkek demeden herkesin en fazla kullandığı ayakkabı çeşididir. Kadın modasında apayrı bir yeri olan spor ayakkabılarda en şık ve gösterişli tasarımlar ise dolgu topuk spor ayakkabı modellerine aittir. Yüksek topuk yapısı ile bacakları daha ince gösteren bu ayakkabılar, rahat taban yapısı ve şık tasarımı ile her kıyafetin altında modern bir görüntü yakalamaya yardımcı olur. Boyunu daha uzun göstermek, ancak bunu yaparken topuklu giymek istemeyen rahatlık düşkünü kadınların 1 numaralı tercihi her zaman topuklu spor ayakkabı modelleridir.

    Rahatlığın Yeni Adı: Dolgu Topuk Spor Ayakkabılar
  • Aralık 29, 2021

    Çizmeler kombinlemenin en kolay, kullanımın ise en rahat olduğu ayakkabılardır. Tam bir giy-çık ayakkabısı olan çizmeler, en sıradan kıyafetlerin bir anda göz alıcı hale gelmesine izin verir. Aynı zamanda üzerine tunik, pantolon, etek, elbise giyilerek, kısaca her şey ile kullanılabilir. Ancak piyasadaki çizme modelleri genellikle ince bacaklara uygundur, bu durum alt bacağı kalın olanlar için çizme bulmayı oldukça zorlaştırır. Kalın bacaklı olanlar uygun bedende çizme bulsa bile, her zaman istediği tarzda bacağı geniş çizme seçeneklerine sahip olmaz. Bu nedenle bütün bir kışı istediği ayakkabıyı giymeden geçiren kadın sayısı oldukça fazladır. Son dönemin yeni trendi sihirli çizme çeşitleri ise, tamamen kalın bacaklara özel seçenekleri ile bu derde deva olur.

    Kalın Bacaklar İçin Çizme Arama Derdine Son!
  • Aralık 28, 2021

    Her kadın için ayakkabının ne kadar önemli olduğunu herkes bilir, ancak konu 10 cm topuklu ayakkabı olunca iş çok daha farklı bir boyuta gelir. Yere vurduğunda çıkan sesten tutun da, bacakları daha güzel göstermesine kadar her şeyiyle dikkat çekici olan topuklu ayakkabının, ayakkabı modasında çok ayrı bir yeri vardır. Bu şık ve zevkli ayakkabılar, aynı zamanda dişiliğin en özel sembolü olma özelliğini de taşır. Boyunun kısalığından yakınanların, bir an bile olsa kadınlığından ödün vermek istemeyenlerin ve dikkat çekmeyi sevenlerin ana tercihlerinin başında 10 cm topuklu ayakkabı modelleri gelir.

    En Feminen Tasarım: Topuklu Ayakkabı
  • Aralık 27, 2021

    Diz kapağı altına kadar uzanan çizme, farklı farklı şekillerde tasarlanan bir ayakkabı türüdür. Sonbahar ve kış mevsimi geldiğinde vazgeçilmez hale gelen çizmelerde, kalın bacaklara özel seçeneklerin olması kilolu bayanlar için çizme bulma kolaylığı sunar. Böylece her kilo ve bacak tipine sahip bayanın kendi zevkine uygun ayakkabılara sahip olmasını sağlar. Genellikle bilek ile diz altını kapatan sihirli çizme modelleri, birbirinden farklı çeşidi ile herkesin tarzını yansıtmasına yardımcı olur.

    Bacak Şekline Göre Çizme
  • Aralık 24, 2021

    Kadın ayakkabı modası her sezon daha rahat ve kullanışlı hale geliyor. Sonbahar ve kış sezonuyla birlikte öne çıkan modeller arasında kısa topuklu postal çeşitleri öne çıkmaya başlıyor. Rahat topuk boyu, kullanışlı tarzı ile hemen hemen her kıyafetin altında bütünlük kurmayı sağlayan postal bot çeşitleri, kadın ayakkabıları arasında fazlasıyla tercih ediliyor. Sezonluk ürünler olmanın yanı sıra, ilkbahar aylarında da kullanım imkanı sunan bu modeller, ayakkabı modasının dönüşümlü olmasına izin veriyor ve herkese hitap eden seçeneklerle birlikte sunuluyor.

    Kışın En Trend Postal Bot Modelleri
  • Aralık 23, 2021

    Özellikle kış aylarında baldırı kalın olanlar için çizme bulmak oldukça zor. Çünkü piyasada bulunan çizmeler genellikle ince bacaklar göz önünde bulundurularak üretiliyor. Peki günümüzde kalın bacaklara çizme üreten markalar var mı? Bu sorunun cevabı evet. Peki kalın bacaklara çizme modelleri neler ve nereden alınır? Bu sorunun cevabını sizler için araştırdık…

    Bacakları Kalın Olan Kadınlar İçin Çizme Arayama Son!
  • Aralık 22, 2021

    Her kadın için topuklu ayakkabının yeri bir başkadır. En zarif ve şık modellerde akla gelen ayakkabılar arasında ilk sırayı topuklu ayakkabılar alır. Ancak cesur topuk boyuna sahip ayakkabıları, günlük hayatta kullanmak bir hayli zordur. Bu nedenle günlük hayatta bile topuklu sevdasından kopamayanların tercih ettiği 3 cm’lik topuklu ayakkabılar, her sezonun damga parçaları arasında gösterilir. İdeal topuk boyu ile günlük kullanımda yormayan, zarif yapısıyla şıklık sunan 3 cm topuklu ayakkabı modellerinde yüksek ürün çeşitliliği bulunur. Böylece herkesin kendine özel modeli bulması mümkün olur.

    Vazgeçilmeyen Topuklu Ayakkabı Zevki
  • Aralık 21, 2021

    Kadın ayakkabı modasının en zorlayıcı parçalarından biri çizme seçimidir. Özellikle alt bacağı kalın olanlar için çizme seçenekleri fazlasıyla kısıtlıdır. Kadınlar arasında kalın bacaklara çizme bulmanın zor olması, kış aylarında hem bacakların üşümesine, hem de istenilen şekilde giyinilememesine yol açar. Bu sorun, bacak tipine göre çizme bulamayan kadınların modayı takip edememesine ve psikolojik açıdan da kendini kötü hissetmesine neden olur.

    Değişiklik Arayanlara Özel Çizmeler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR