Blog Başlık

  • Mayıs 05, 2022

    Yaz aylarının her tür elbise ve kombin ile yakışan parçalarından biri olan sandaletler bayan kullanıcılar tarafından sık sık tercih edilir. Yazın geldiğini bizlere hissettiren sandalet modelleri hakkında ‘’Ayak sağlığına zararlı mıdır?’’ gibi sorulara cevap niteliğinde bazı bilgileri sizlerle paylaşacağız.

    bayan sandalet modelleri
  • Nisan 19, 2022

    Tercih edebileceğiniz şeffaf terlikler sindi model ve susi model olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Şeffaf bir banda sahip olan bu tür terlikler, kadınlar arasındaki genel kanıdan farklı olarak terleme yapmıyor ya da herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Bu yüzden de şeffaf terlikler kadın dünyasında hem günlük kullanım için hem özel davetlerde hem alışverişte hem de deniz ya da havuz kenarında kullanılabiliyor.

    şeffaf terlikler, kadın topuklu terlik modelleri, şık topuklu terlik modelleri
  • Nisan 19, 2022

    Babet ayakkabı modelleri, özellikle ilkbahar ve yaz aylarında kadınlar için vazgeçilmez ayakkabı modellerinin başında gelir. Genel itibari ile babet ayakkabı modellerinin tabanları hakkında rahat olmadığına yönelik bir algı vardır. Ancak bu pek de doğru değil. Ayak yapınıza uygun babet modelleri arasından uygun seçimi yaptığınızda pek tabii ayağınız için en doğru babet tercihini yaparak şıklığı yakalayabilirsiniz.

    Babet ayakkabı
  • Nisan 19, 2022

    Evlere kapalı olarak geçirdiğimiz şu zamanlarda kadın çanta modası hız kesmeden devam etmektedir. Kısa askılı bayan çanta modelleri ya da kadın çapraz çanta modelleri en çok tercih edilen kadın çanta modelleri arasındadır. Kol çantası modelleri ya da sırt çantası bayan modelleri arasından onlarca çeşitte size sunulan kadın çanta modelleri, mini boy modelleri ve pelüş, dilimli kapitone kadın çanta modelleri de yeni sezonun en trend parçaları arasındadır. 

    bayan çanta modelleri
  • Nisan 12, 2022

    Eski zamanlardan bu yana hiç modası geçmeyen terlikler rahatlığıyla herkesin tercihidir. Önceki yıllarda neon renkli taytlar ile giyilen kalın topuklu kadın terlik modelleri yüksek topuklu olmalarından dolayı kadınların boyunu uzun göstermekteydi. Günlük hayatımızda çokça kullandığımız terlikler son zamanlarda şıklık konusunda da ayakkabılarımız ile yarışacak derecede birçok modele sahip olmuştur. Annelerimizin ev terliklerinden, plajlarda giyilen parmak arası terliklerden, gece gezmelerinde giyilen şeffaf topuklu terlik modellerine kadar birçok kadın terlik modelleri günümüz modasına uyum sağlayacak biçimde kombin edilebilmektedir.

    şeffaf topuklu terlik
  • Nisan 11, 2022

    Bacak kalınlığı normal boyutlarda olan kadınların çizme modelleri arasından seçim yapması oldukça kolay, ya baldırı normalden daha geniş kadınlar… Onlar bu konuda biraz zorlanabiliyor. Ancak baldırı geniş çizme modelleri ile kadınları bu rahatsız durumdan kurtarıyoruz. Still Durağı’nın sizler için sunduğu baldırı geniş çizme modelleri, baldırı daha geniş olan kadınların günlük ve özel kombinlerinizi süslemek için tasarlandı.

    Baldırı geniş çizme modelleri
  • Nisan 08, 2022

    Kalın bacaklıların beğenerek kullandığı sihirli çizme modelleri, esnek ve geniş kalıpları ile her bacağa uyan bir yapıya sahiptir. Özellikle kalın bacaklar için çizme olarak tasarlanan bu modeller, şık ve estetik görüntüsü ile zayıf bacaklılar tarafından bile tercih edilir. Farklı tarz ve modellerde hazırlanan sihirli çizmelerde, geniş beden en belirleyici özelliktir. Ayrıca bu ürünler son derece modern ve zevkli tasarım çizgisi ile de öne çıkar. Modanın en son trendlerine uyarak tasarlanan kalın bacak uzun çizme modelleri, kalın bacaklı kadınların zevkli ve bacaklarına uyan ayakkabılara sahip olmasına imkân tanır.

    Kalın bacaklılar için çizme modelleri
  • Nisan 07, 2022

    Ayakkabı topuk boyuna karar vermek kimi zaman kafa karıştırıcı olabiliyor. Hem çok sevdiğimiz yüksek ökçeli bir ayakkabı sahibi olmak hem de bel, ayak ve omurga sağlığımızı korumak istiyoruz ve bu iki hedefi bir arada tutturmak hayli güç. Ancak bu amacınıza en yakın ayakkabı topuk boyu, 5- 6 cm topuklu ayakkabı modelleri ile mümkün olabilir.

    6 cm topuklu ayakkabı modelleri
  • Nisan 06, 2022

    Topuklu ayakkabılar kadınlar için vazgeçilmez bir kombin parçasıdır. Kimi kadının ayakkabı tutkusu, hastalık boyutunda fazlayken, kimi kadın hoş bulduğu için giymektedir. Ancak ne olursa olsun her kadının mutlaka bir çift topuklu ayakkabısı vardır. Bu topuklu ayakkabı modellerinden biri de stiletto ayakkabı modelleri olmaktadır.

    stiletto ayakkabı modelleri
  • Nisan 04, 2022

    Bahar geldi! Üstümüze giydiğimiz kıyafetler kadar, ayaklarımıza giydiğimiz ayakkabı ve bot modelleri de ferah olmaya başladı. Ayakkabı ürünleri arasından belki de en dikkat çekici olanı kadın yazlık bot modelleridir.

    kadın yazlık bot
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR