Blog Başlık

  • Mayıs 26, 2022

    Hafif topuklu ayakkabı geçmiş yıllardan günümüze kadar uzanan oldukça popüler olan topuklu ayakkabı modellerinden biridir. Rahat olması sayesinde hafif topuklu ayakkabı günlük kullanıma çok uygundur. Çok farklı modellerde bulunması sayesinde yapılan kombinlerin altına kolaylıkla uyum sağlamaktadır. Kadınların dolabında mutlaka bulunması gereken hafif topuklu ayakkabılar için mutlaka sitemize göz atmalısınız. Kendiniz içim uygun modeli bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

    HAFİF TOPUKLU AYAKKABI
  • Mayıs 25, 2022

    Sneaker ayakkabılar günlük kullanım açısından en sık tercih edilen ve oldukça konforlu ayakkabı çeşitleridir. Herkesin spor giyim ürünleri ile beraber kolaylıkla kombinleyebildiği bu sneaker ayakkabılar nasıl seçilmelidir?

    SNEAKER
  • Mayıs 24, 2022

    Yazlık elbiselerin en yakın dostu olan şeffaf topuklu terlikler , duruşu ve tasarımı ile herkesin beğenisini kazandı. Son birkaç yıldır son derece revaçta olan ve neredeyse her yaz sokak modasında sıkça rastladığımız muhteşem bir model olan şeffaf bantlı terlik modelleri birçok farklı kıyafet ile harika kombinler yaratmanıza yardımcı olur.

    Şeffaf Topuklu Terlik
  • Mayıs 23, 2022

    Bayan spor ayakkabı modelleri, kadınlar için kombinin en önemli ve tamamlayıcı parçalarındandır. Kişisel tarzın yansıtılmasında ayakkabı seçimi büyük önem taşır. Bu nedenle modayı takip eden ve stil sahibi kişilerin onlarca çift ayakkabısı için, ayrı bir de ayakkabı dolabı vardır. Her giyim tarzına uygun binlerce ayakkabı modeli mevcuttur. Bu kadar model içerisinde en çok tercih edilen ve kullanılan spor ayakkabı modelleridir.

    bayan spor ayakkabı modelleri
  • Mayıs 18, 2022

    Hem şık bir aksesuar hem de oldukça gerekli bir kombin tamamlayıcısı olan kadın kemer modelleri genellikle elbise ve pantolonlar ile beraber kullanılmaktadır. Belinizden düşen pantolonlar için pantolonun sabit kalmasına yardımcı olan bayan kemer çeşitlerini sadece ihtiyaç değil aynı zamanda da bir aksesuar gibi de kullanma imkanına sahipsiniz. Fakat aksesuar olarak elbise kemer modelleri seçerken nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini biliyor musunuz?

    kadın kemer modelleri
  • Mayıs 14, 2022

    Kadınlar için topuklu ayakkabının özel bir yeri vardır. Taş detayları ile dikkat çeken taşlı topuklu ayakkabılar en resmi ve şık kombinlerin vazgeçilmezidir. Bu nedenle her kadının dolabında kendi tarzına uygun bir çift taşlı tek bant ayakkabı modelinin bulunması gerekir. Tek veya çift bantlı olmak üzere farklı tasarımlara sahip olan taşlı topuklu ayakkabı, birbirinden farklı renk seçenekleri ile sunulur.

    taşlı topuklu ayakkabılar
  • Mayıs 14, 2022

    Kombinlerin ayrılmaz bir parçası olan askılı çanta modelleri, her tür kıyafeti birbiri ile tamamlayan bir aksesuardır. Çantaların şıklığının yanı sıra aynı zamanda da kullanışlı ve pratik olması da önemli bir yere sahiptir.

    askılı çanta
  • Mayıs 09, 2022

    Kadın ayakkabı modasında rahatlığı ve kendine has tarzı ile öne çıkan seçeneklerin başında kadın topuklu babet modelleri gelir. Renkli, tokalı, taşlı olmak üzere farklı tasarımlara sahip olan bu ürünlerde aynı zamanda kullanılan malzeme de değişkendir.

    kadın topuklu babet modelleri
  • Mayıs 06, 2022

    Modası geçmeyen ayakkabı denilince akla ilk olarak kırmızı ince topuklu ayakkabı gelir. Tam bir stil ikonu, tam bir klasik. Zarafet ve şıklığı ile tüm kadınların dolaplarında baş köşede olan ayakkabılardan olan kırmızı ince topuklu ayakkabı, kırmızının asaletinin bir ayakkabı ile özdeşleşmesidir.

    Kırmızı ince topuklu ayakkabı, siyah tek bantlı ince topuklu ayakkabı,
  • Mayıs 06, 2022

    Kadın çapraz çanta modası çok eski yıllara dayanan bir geçmişe sahiptir. Eskiden yalnızca postacıların evrak ve zarfları daha rahat bir şekilde taşıyıp alıcılara ulaştırması için kullanılan çapraz askılı çanta çeşitleri, şimdilerde bu harika konforu yaşamak adına sokak modasının bir parçası oldu diyebiliriz. 

    kadın çapraz çanta
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR