Blog Başlık

  • Ocak 17, 2022

    Kovboy çizmeleri kadın modasında günümüzde yaygın olarak kullanılmakla birlikte, aslında kökenleri de oldukça eskiye dayanıyor. Aynı zamanda western çizme olarak da adlandırılan bu tarz çizmeler, günlük kullanım için uygun olduğu gibi, özel günler için de oldukça ideal. Farklı topuk boylarına sahip olan süet kovboy çizmesi, 1. sınıf malzeme ile üretildiği zaman uzun süreli kullanım için de uygun. Kısa ve uzun olarak üretilen süet kovboy çizmesi kadın dünyasında her sene yepyeni modelleriyle var olmaya devam ediyor. Kış aylarında kısa süet kovboy çizmesi bot olarak kullanılabileceği gibi, yaz aylarında da kullanılabilir. Tarzınıza ve zevkinize göre siyah süet kovboy çizme modellerini tercih edebileceğiniz gibi, farklı renk seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz.

    O, Kadın Modasında Her Zaman Vardı: Kovboy Çizmesi
  • Ocak 14, 2022

    Kış ayları gelince en çok kullanılan ayakkabı modellerinin başında çizmeler yer alır. Ancak günümüzde pek çok modelin sadece zayıf bacaklılar özelinde üretilmesi kalın bacaklar için çizme bulmayı bir hayli zor hale getirir. Piyasada yeterince xl çizme kalıbının bulunmaması ve mevcut modellerde çok çeşitlilik olmaması fazlasıyla özgüven düşürücüdür. Özellikle kalın bacaklılar için tasarlanan esnek çizme modelleri ise bu gibi rahatsız durumların önüne geçme amacına sahip olan ürünlerdir.

    Kış Modasının Vazgeçilmezi: Geniş Beden Çizmeler
  • Ocak 13, 2022

    Kış ayları geldiği zaman kalın bacaklı kadınların çizme bulmak konusunda endişelenmesini engelleyecek bir ürün önermek istiyoruz: Sihirli çizme! Bu ürün aynı zamanda kış aylarında kombinleri çizme olmadan tamamlama derdine de son veriyor. Kadın modasının yeni göz bebeği olan kalın bacaklar için çizme modelleri, yalnızca fazla kiloları olan kadınlar için değil, vücut yapısına bakılmaksızın tüm kadınlar tarafından tercih edilmeye başladı. Artık bazı önemli markalar tarafından kalın bacaklı kadınlar için çizme üretiliyor. Hem de çok sayıda alternatif model ile!

    Kalın Bacaklı Kadınlar İçin Trend Çizme Modelleri
  • Ocak 12, 2022

    Kış ayları gelmeye başladığı zaman, kalın bacaklılar için çizme bulma telaşı da artmaya başlıyor. Kadınların bu konuda telaş etmesinin en önemli sebeplerinden biri, bu tarz çizmelerin bulunması konusunda problem yaşanıyor olması. Yani çok sayıda çizme modeli üretiliyor olmasına rağmen kalın bacaklılar için çizme üretimi o kadar da fazla değil. Günümüzde bazı önemli markalar tarafından bu tarz çizmeler üretilmeye başladı. Bu yüzden siz de bu mağazalar üzerinden kalın bacak uzun çizme modelleri satın alabilirsiniz.

    Bacaklarınızın Kalın Olması Çizme Giymenize Engel Değil!
  • Ocak 11, 2022

    Kadınlar için yaz aylarına özel olarak üretilen ayakkabı modelleri bulunduğu için, kış aylarına özel üretilen modeller de bulunuyor. Fakat bu modellerin ince bacaklara sahip olan kadınlar için üretildiğini söylemek mümkün. Bu durum çizme modelleri için de geçerli. Fakat günümüzde bu durum aşılmış durumda ve geniş baldırlar için çizme modelleri de üretiliyor. Bu modeller sayesinde kalın bacaklı kadınlar için de kış ayları çizme giymek için ideal hale geliyor. Üstelik bunların tamamı şık, rahat ve sıcak tutan modeller. Elbette geniş bacaklar için çizme satın almak istiyorsanız, bu çizme modellerini satın alabileceğiniz markayı da doğru şekilde seçmeniz önemli.

    Geniş Baldırlı Kadınlar İçin Çizme Bulmak Sorun Olmaktan Çıkıyor!
  • Ocak 10, 2022

    Özellikle kış günlerinde kombinleri tamamlamanın hem en rahat, hem en şık, hem de en sıcak yöntemi bir çizme kullanmak. Bacakları normal boyutlarda olan kadınlar için çizme bulmak oldukça kolay. Fakat baldırı geniş olan kadınların çizme bulmasının o kadar da kolay olduğunu söylemek mümkün. Baldırı geniş olan kadınların önce geniş baldır çizme bulabilecekleri bir marka ve mağaza bulması gerekiyor. Her zaman böyle bir marka ve bulmak da yeterli değil. Çünkü tek bir modeli kullanmaya mecbur kalmaktansa, alternatif geniş çizme modelleri olması seçim yaparken çok daha iyi olacaktır. Peki bir bacak kısmı geniş çizme bulmak için nereye bakmanız gerektiğini biliyor musunuz?

    Bacak Kısmı Geniş Çizme Bulmak Artık Çok Kolay!
  • Ocak 07, 2022

    Kadın ayakkabı modasının baş tacı olan topuklu ayakkabılar farklı çeşit ve tasarımda üretilen özel parçalardır. Bu özel parçalar arasında günlük kullanıma uygun olan daha kısa topuk boyuna sahip modellerle, daha resmi ve şık davetlere uygun, yüksek topuk boyuna sahip 6 cm topuklu ayakkabı modelleri sıklıkla kullanılır. Günlük kullanımda da kadın kombinlerinde sıklıkla yer alan 6 cm topuklu ayakkabı modelleri hem rahat, hem elit bir görünüm elde etmeye yardımcı olur. En rahat abiye kıyafetlerle tamamlandığı için 6 cm topuklu abiye ayakkabı olarak da anılır. En şık davetlerde, özel buluşmalarda ve resmi toplantılarda kombinin öne çıkmasını sağlayan bu ayakkabılar kadın şıklığının vazgeçilmez bir parçasıdır.

    Kadınlar İçin Vazgeçilmez Topuklu Ayakkabılar
  • Ocak 06, 2022

    Kış ve sonbahar aylarında herkesin ayağında görmeye alıştığımız modellerin başında kalın tabanlı çizme modelleri gelir. Bu modeller hem ayakları soğuktan koruyan yapısı, hem su geçirmez malzeme seçimi, hem de farklı duruşu ile öne çıkar. Oldukça tarz ayakkabı çeşitlerinden olan tabanı kalın çizme modelleri, modern ve estetik duruşu ile farklı kıyafetlerle birlikte kullanılmaya ve farklı stilleri yansıtmaya da uygundur. Her yılın en favori ayakkabıları arasına girmeyi başaran kalın taban çizme çeşitleri, kadınların dolabında özel bir yeri olan zamansız ürünlerdir. İşlevsel yapısı ile soğuk havaları rahat geçirmeye yardımcı olan bu modeller, aynı zamanda modadan geri kalmamaya da yardımcı olur.

    Kış Modasının Fenomeni: Kalın Tabanlı Çizmeler
  • Ocak 05, 2022

    Topuklu ayakkabı hem yaz, hem kış sezonunda en fazla tercih edilen ayakkabı modelidir. Dişiliğin sembolü olarak bilinen topuklu ayakkabıların kullanımı kimi zaman zor olsa da, orta topuk boyuna sahip 5 cm topuklu ayakkabı modelleri topuklu ayakkabıda bile rahatlıktan vazgeçemeyenler için büyük bir kullanışlılık sağlar. Gün içi kullanıma uygun rahat topuk boyuyla her türlü kıyafetle kombinlenen 5 cm topuklu ayakkabı çeşitleri ister şık, ister spor davetlerde kullanım avantajı sağlar. Bacak boyunu uzatan, aynı zamanda daha feminen bir hava katan 5 cm topuklu ayakkabı modelleri ile çekici ve rahat görünmek mümkün olur.

    Topuklu Ayakkabı Kombinleme Rehberi
  • Ocak 04, 2022

    Çizme giymek her kadının hakkı, ancak çoğu çizme modelinin ince bacaklılar için üretilmesi bu durumu bir hayli zorlaştırıyor. Özellikle diz üstü ve daha şık çizme çeşitlerinde, kalın bacaklı kadınlara uygun modellerin bulunmaması herkesin kendi zevkine uygun giyinememesine yol açıyor. Ancak diz üstü streç çizme modelleri, genişleyen yapısı ile her bacak tipine uyum sağlıyor ve kalın bacaklı olmayı sorun haline getirmiyor. Yüksek malzeme kalitesine sahip olan şık streç çizme topuklu modelleri, cesur ve kendinden emin kadınlar için muhteşem bir alternatif sunuyor. Kalın bacaklar için özel üretim olan streç çorap çizme çeşitleri, ince bacaklı kadınlar tarafından da rahatlıkla kullanılıyor ve her bacak tipine tam kalıp olarak oturuyor. Bu da isteyen herkesin çizme giyme özgürlüğüne sahip olmasını sağlıyor.

    Her Bacak Yapısına Uygun Şık Çizmeler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR