Blog Başlık

  • Aralık 20, 2021

    Her yıl olduğu gibi bu kışa da damgasını vuran parçalar arasında her sezon giyilebilen oldukça trend uzun çizme modelleri var. Her tarza uyan, farklı modelleri ile kombinin tamamlanmasını sağlayan uzun çizme seçenekleri, kadın ayakkabı modasının en popüler parçalarından. Topuklu, düz, zincirli, fermuarlı, bağcıklı, deri, süet ve daha pek çok modeli ile her kıyafetin altına yakışan uzun çizme bot kadın seçenekleri ayakkabı trendleri arasında öne çıkıyor. Yeni sezon çizme çeşitleri, farklı doku ve tasarımları ile iddialı ve bir o kadar da hoş bir tarz arayanlar için muhteşem alternatifler arasında sayılıyor.

    Gösterişli ve Cesur Çizmeler
  • Aralık 18, 2021

    Kilolu kadınların en büyük derdi, kış geldiğinde bacak yapılarına uyan rahat, kullanışlı ve aynı zamanda hoş görünümlü çizmeler bulmak. Bu dert, Still Durağı’nın birbirinden özel kilolular için çizme tasarımları ile son buluyor. Sihirli çizmeler olarak anılan kilolu kadınlar için çizme modelleri, her bacağa rahatça oturuyor ve streç yapısıyla bacakların tamamen sarılmasını sağlıyor. Böylece kötü hava şartları ve soğuklardan korunmak için muhteşem bir araca dönüşüyor. Aynı zamanda modern tasarım çizgisi, kaliteli malzeme seçimi ve trend seçenekleri de bir arada sunan kilolular için çizme çeşitleri, her tarzdan kadına hitap ediyor.

    Kalın Bacaklara Özel Çizmeler
  • Aralık 17, 2021

    Tüm dünyada her sene giyim alışkanlıkları ve moda dünyası değişiyor. Günümüzde her geçen yıl yeni bir ürünle karşılaşmak mümkün. Geçtiğimiz yıllarda da nadir olarak karşımıza çıkan fakat gelecekte daha sık göreceğimiz yazlık bot kadın modasını derinden etkilemiş durumda. Dolayısıyla bu yaz sizin de dolabınızda mutlaka bu bot modellerinden birkaç tane bulundurmanız gerekiyor. Sonuçta modaya ayak uydurmak önemli!

    Yazın Bot Modası Bitmiyor
  • Aralık 16, 2021

    Sihirli çizmeler, son dönemin kadınlar tarafından en çok beğenilen ayakkabılarından biri. Baldır kısmı geniş kadınları düşünerek tasarlanan bu çok özel parçalar, daha önce yapılmamış bir şeyi yaptığı için fazlasıyla beğeniliyor. Still Durağı kadın ayakkabı markasının en özel tasarımlarından olan sihirli çizmeler, büyük beden çizme kalıbı ile şıklığı bir araya getiriyor. Böylece her kadının kendi bacaklarına yakışan esnek çizme modelleri ile rahat bir kış geçirmesini sağlıyor. Still Durağı’nın en özel büyük beden çizme modelleri mevsim soğuklarından korunmak için oldukça etkili bir performans gösterirken, aynı zamanda estetik ve tarzı da bir arada sunuyor.

    Sihirli Çizmeler İle Rahat Bacaklar
  • Aralık 15, 2021

    Ayakkabı modasındaki trendler her geçen gün başkalaşıyor. Önceleri egzersiz amaçlı kullanılan spor ayakkabıları, artık en şık davetlerde bile kullanılabiliyor. Gerektiğinde rahat, gerektiğinde şık bir görünüm sunan bu kullanışlı modeller arasında son dönemde en fazla tercih edilenler ise yüksek tabanlı spor ayakkabı çeşitleri oluyor. Rahatlığı ve konforuyla kullanım kolaylığı sunan yüksek tabanlı spor ayakkabı bayan ayakkabıları arasında yaygın olarak tercih ediliyor. Bunun başlıca nedenleri arasında rahatlık, konfor ve iddia geliyor. Topuk yüksekliği ile herkesi memnun eden yüksek tabanlı spor ayakkabı modelleri ile bacak boyunu uzatmak ve kıyafetleri en doğru şekilde tamamlamak da mümkün oluyor.

    Spor Ayakkabılarda En Son Trendler
  • Aralık 14, 2021

    Kadın ayakkabı modasının merkezinde yaz, kış kullanımı ile dikkat çeken, konforlu çizmeler bulunur. Birbirinden farklı pek çok çizme modeli olsa da, bu ürünlerin çoğu zayıf bacaklı kadınlara özel üretilir. Still Durağı tarzıyla kapınıza kadar gelen sihirli çizmeler ise özellikle bacak kısmı geniş çizme modeli olarak bilinir. Kalın bacaklı kadınlara çizme giyme zevkini yaşatan geniş çizme modelleri, herkesin istediği kombini yapmasına izin verir. Esnek yapısı, genişleyen özelliği, farklı tasarımları ve rahat kullanımı ile dikkat çeken geniş baldır çizme modelleri, Still Durağı güvencesiyle alınır.

    Zayıf Gösteren Özel Çizmeler
  • Aralık 10, 2021

    Kadın moda dünyasında babetler, pek çok farklı kombin seçeneği ile kullanılabildikleri için oldukça popüler. Bu yüzden genellikle kadınların dolaplarında farklı renklerde ve tarzlarda babet modelleri görmek mümkün. Peki 2021 yılında önce çıkan babet modelleri, babetlerin kullanıldığı kombinler nelerdi? Gelin hep birlikte 2021 yılının babet modasını inceleyelim...

    2021 Yılının Dikkat Çeken Babet Modelleri
  • Aralık 09, 2021

    Siz de piyasadaki çizme modellerinin sadece ince bacaklılara özel olması nedeniyle kış gelince çizme giyememekten yakınanlardan mısınız? O halde size muhteşem bir haberimiz var: Sihirli Çizmeler! Sihirli çizmeler ile kış boyu bacaklarınızı sıcacık tutacak, aynı zamanda şıklığınıza şıklık katacak geniş çizme modellerine sahip olabilirsiniz. Şık ve estetik çizme modelleri arasından bacaklarınıza ve baldırlarınıza en uygun ürünlere ulaşabilir, bütün kış en trend siz olabilirsiniz.

    Sihirli Çizmeler İle Trend Kombinler
  • Aralık 08, 2021

    Topuklu ayakkabıları sevmeyen kadın yoktur. Gece kıyafetlerini en iyi şekilde tamamlayan topuklu ayakkabı çeşitleri, aynı zamanda günlük giyimin de vazgeçilmez bir parçası. Yerine göre spor, yerine göre şık duran topuklu ayakkabılar ile siz de tarzınızı bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Kaliteli, estetik ve modern topuklu ayakkabı modellerini bulmak içinse doğru adresleri ziyaret etmeniz gerekir. Peki en güzel topuklu ayakkabılar nereden alınır? Sizler için araştırdık.

    Çekici ve Etkili Topuklu Ayakkabılar
  • Aralık 07, 2021

    Baldırı kalın bayanların en fazla sıkıntı çektiği konulardan biri de kış ayları geldiğinde, bacaklarına uyan çizme modellerini bulmanın zor olması. Kısa bot modellerini bulmak sıkıntı olmasa da, kalın bacaklar için çizme modelleri genellikle her bacağa uymaz ve dar gelir. Bu durum kadınların kombinlerini istediği gibi tamamlayamamasına ve modadan geri kalmasına neden olur. Ancak Still Durağı’nın sihirli çizmeleri, kalın bacaklı kadınlar için çizme giyme zorluğunu ortadan kaldırıyor. Özel üretim bu çizme modelleri ile siz de bütün kıyafetlerinize en uygun uzun çizmeleri rahat rahat giyebilirsiniz.

    Kalın Bacaklar İçin Doğru Çizme Modelleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR