Blog Başlık

  • Şubat 16, 2022

    Kadın ayakkabı dünyasında konu kısa çizme olduğunda tasarımcıların hepsi birbirinden şık modelleri ile karşılaşırız. Kısa çizme modelleri bayan modelleri her tarzdan zevki destekleyen modeller ile doludur.

    Son yıllarda kadınlar için rahatlığın ve özgürlüğün ön planda olması fakat şıklıklarından da ödün vermek istememeleri kısa çizme kadın modasında modellerin çeşitliliğini arttıran bir faktör olmuştur.  Kısa çizme özellikle kış aylarında tercih edilen, ayaklarımızı soğuktan ve yağmur gibi doğal hava koşullarından koruma özelliği ile ihtiyaç olan bir ayakkabıdır.

    Kadın Kısa Çizme Modelleri ile Moda Ayağınıza Geldi
  • Şubat 15, 2022

    Çizmeler kış aylarının vazgeçilmez ürünleridir. Kış aylarının olmazsa olmazı olan tarz ve işlevsel çizme modellerinin herkesin ayağına uyum sağlaması için Still Durağı olarak kalın bacaklar için çizme ürettik. Kış aylarını şık ve rahat geçirmek isteyen kalın bacaklara çizme modelimiz olan sihirli çizmelere mağazamızı ziyaret ederek sahip olabilirsiniz.

    Kalın Bacaklar için Çizme Modelleri Sihirlendi
  • Şubat 12, 2022

    Bu sezonun yeni ayakkabı modelleri trend ayakkabı modasına uygun tasarımları ile parlayan ayakkabı mağazaları ile öne çıkıyor. Bu mağazalardan birisi de trend ve her tarza uygun tasarımları ve yeni ayakkabı modelleri ile ön planda olan Stil Durağı’dır.

    Yeni Sezon Ayakkabılar Still Durağı’nda!
  • Şubat 11, 2022

    Kış aylarına özel olarak üretilen çizme modelleri arasından seçim yaparken kilo sorunu yaşayan insanlar sıkıntı yaşayabiliyorlar. Çünkü üretilen kadın çizme modelleri genellikle ince bacaklara sahip kadınlara uygun oluyor. Fakat Still Durağı bu alışılmış durumu yıkmış ve kilolu kadınlar için baldırı geniş çizme modelleri üretmiştir. Baldırı geniş çizme sayesinde hiçbir kadın tarzından ödün vermeyerek zevkine uygun çizme modelini tercih etmektedir.

    Still Durağı Baldırı Geniş Çizme ile Her Kadının Tercihi
  • Şubat 08, 2022

    Çizmeler, tüm kadınlar için kış gelir gelmez ilk ayakkabı modellerinden olmuştur. Rahat oldukları kadar her kombini gösterişli hale getirmişlerdir. Çizmeler, olmazsa olmaz kadın ayakkabı modellerinden olmuştur. Her kadının mutlaka dolabında bulunan çizme modelleri günümüzle birlikte oldukça genişlemiştir. Birçok modelde ortaya çıkan çizmeler arasından, öne çıkan parça kovboy çizme olmuştur. Eskiden kovboy filmlerinde gördüğümüz kovboy çizme modelleri günümüze uyarlanmış ve kadınlar tarafından en çok sevilen çizme modelleri arasına girmeyi başarmışlardır.

    Çizme Modelleri Arasından Öne Çıkan Model Kovboy Çizme
  • Şubat 07, 2022

    Kış ayları gelince kadınların aklına ilk gelen ayakkabı modeli çizmelerdir. Çizmeler, bacakları soğuktan tümüyle koruduğu gibi kış kombinlerinin de olmazsa olmazıdır. Kot pantolonların vazgeçilmez çizmeler, etek veya elbiselerle de farklı bir hava vermektedir. Hem rahatlık sunan hem de şıklaştıran parçalar arasında yer alan çizme modelleri böylelikle artmış durumdadır. Birçok renk ve modelde çizme görebiliriz. Fakat bu modeller arasında en çok aranan model son zamanlarda baldırı geniş çizme modelleri olmuştur. Baldırı geniş çizme modelleri, kadınlar tarafından oldukça ilgi görmektedir.

    Baldırı Geniş Çizme Modelleri ile Hem Rahat Hem De Şıksınız!
  • Şubat 04, 2022

    Kadınlar genellikle yanlarında taşımak istedikleri şeyleri giysilerinin cebinde ya da ellerinde taşımak istemezler. Bunun için mutlaka bir çanta gerekir ve hem taşıması kolay, hem de konforlu olduğu için sırt çantası yaygın olarak kullanılır. Peki en güzel kadın sırt çantası seçimi yaparken nelere dikkat etmek gerekir?

    Sırt Çantası Modası Trend Ürünler İle Parlıyor
  • Şubat 03, 2022

    Çizme bulmanın her kadın için kolay olduğu söylenemez. Özellikle kilolu kadınlar için çizme bulmak bir hayli zordur. Çünkü piyasada üretilen klasik çizme kalıpları kilolular için çizme üretme kriteri taşımaz, bu da kilolu kadınlar için çizme bulmayı neredeyse imkansız hale getirir. Bulunan modeller olsa bile bunlarda yüksek ürün çeşitliliği olmaz, dolayısıyla modern ve estetik çizme seçeneklerinin genellikle zayıflara özel parçalar olduğu söylenebilir. Ancak bazı markalar özellikle kilolular için çizme sorununa odaklanır ve her bacak tipine göre üretim yapmayı hedefler. Bu da çizme seçiminde bu markaların öne çıkmasını sağlar.

    Kilolu Bacaklara Özel Çizmeler
  • Şubat 02, 2022

    Her kadının ayakkabı tutkusu olduğu bir gerçek, ancak stiletto bütün diğer ayakkabılardan çok daha özel bir ayakkabı. İncecik ve rahat topuğu, ayakları daha kibar gösteren hafif sivri burnu ve her kıyafetin altına giden yapısı ile ilgi çeken stiletto modelleri her kadının sahip olması gereken parçalardan. Gerek günlük hayatta, gerekse iş ortamında ayaklarda görmeye alıştığımız stiletto topuklu ayakkabı modası ise bu yıl da fazlasıyla revaçta. Kullananın ayağından çıkarmak istemediği ve her tarzın rahat rahat kombinlediği kısa topuklu stiletto modelleri ile her kıyafeti tamamlamak mümkün.

    Dolabınızın Eksik Parçası: Stiletto
  • Şubat 01, 2022

    Kış ayları geldiği zaman ya da yaz aylarında bir çizme ile kombin yapılmak istendiği zaman, özellikle kalın bacaklı kadınlar bazı sorunlar yaşayabiliyor. Bunun en önemli nedenlerinden biri piyasada bulunan çizmelerin kilosu normal olan kadınlara göre üretilmiş olması ve geniş bacaklar için çizme bulmanın zor olması. Özellikle son yıllarda geniş bacaklar ve geniş baldır çizme konusundaki hassasiyetin artması, bu konunun çözüme kavuşturulması için de bazı adımlar atılmasına neden oldu. Nitekim günümüzde baldırı kalın olanlar için çizme üretiliyor ve üretim yapılan modellerin sayısı da bir hayli artmaya başladı…

    Fazla Kilolar Konusundaki Hassasiyet Geniş Baldır Çizme Modasını Yarattı!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR