Blog Başlık

  • Mart 01, 2022

    Şık bir kadın omuz çantası size muhteşem bir görünüm sunar. Herkesin severek kullandığı ve en popüler çanta çeşitlerinden biri olan kadın omuz çantası modelleri her mevsime ve her tür kıyafete uygundur. Özellikle de klasik giyimde sık sık tercih edilen kadın omuz çanta modelleri oldukça şık bir görünüm elde etmenize fayda sağlayacaktır. Bununla beraber yaratıcı kombinlerinize de eşlik edecek olan bayan çanta çeşitleri ile bazı tüyolara sahip olabilirsiniz.

    Kadın Omuz Çantası ile Yapılacak Harika Kombin Önerileri
  • Şubat 28, 2022

    Farklı vücut ölçülerine sahip olan kadınlar kendi vücutlarına ve tarzlarına uygun pek çok kıyafet bulabilirler. Fakat kilo problemi yaşayan kadınlar giyim alışverişinde zorlanmazken çizme seçiminde zorlanmaktadırlar. Still Durağı kilolu kadınlar için çizme üreterek bu soruna çözüm getirmiştir. Özel tasarım ile üretilen bu çizmeler kilo problemi yaşayan kadınların çizme seçimlerinin özgürleştirilmesi amacı ile üretilmiştir. Böylece Still Durağı ile her vücut tipine sahip kadın istediği model çizme ile tarzını yansıtabilmektedir.

    Kilolu Kadınlar İçin Çizme Giymek Hayal Değil!
  • Şubat 26, 2022

    Ayağınızı ısıtan kadın çizme modelleri sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez ürünleridir.  Kadın çizme modelleri birçok farklı tarzda karşımıza çıkmaktadır. Kadın çizme modelleri her geçen yıl modacılar tarafından geliştirilen farklı tasarımlar sayesinde çeşitliliğini ve sayısını arttırmaktadır. Tabi ki kadın çizme modelleri seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar da bulunur.

    Kış ve Sonbahar Aylarının Vazgeçilmez Ürünleri Kadın Çizme Modelleri
  • Şubat 25, 2022

    Her kadının vücudu kendine özgü bir formda ve farklıdır. Kilo veya vücut yapısından dolayı bazı kadınlar kalın bacaklıdır. Hem kıyafet seçiminde hem ayakkabı seçiminde bedenine uygun tercihler yaparak tarzlarını ön plana çıkaran kadınlar arasında kalın bacaklara sahip kadınlar kombinlerini daha zor yaparlar. Still Durağı bu soruna son vermek için kalın bacaklara çizme modelleri tasarlamıştır. Baldırı kalın olanlar için çizme modelleri arasında tercih yaparken dikkat etmeniz gereken birincil nokta seçtiğiniz kalın bacaklara çizme modelinin ayağınızı gün içinde zorlamaması, özellikle tempolu bir şehir hayatı yaşarken konforu ile size destek olmasıdır.

    Kalın Bacaklara Çizme Modelleri Still Durağı’nda!
  • Şubat 24, 2022

    Kadın dolgu topuk sneaker modellerinde ince topukların tersine topuk ayakkabının en arka kısmından başlar. Dolgu topuk sneaker modelleri yere temas eden tabanının genişliği, az eğimli olması ve ergonomik yapısı ile kullanan kişiye konfor sunarken aynı zamanda da yaşanan denge problemlerinin önüne geçer.

    Şıklığın ve Rahatlığın İsmi Dolgu Topuk Sneaker
  • Şubat 23, 2022

    Kombinlerinizin olmazsa olmaz parçaları olan kadın çizme modelleri özellikle sonbahar-kış aylarında kadın ayakkabı moda dünyasında en çok tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. Kadın çizmeler kot pantolon, etek ve kabanlar ile güzel bir uyum yakalayarak kombininizi öne çıkaran parçalardır. Rahatlık sunarak ayaklarınızı soğuktan koruyan kadın çizme modasında ürün çeşitliliği günden güne artmaktadır. Pek çok farklı tarz ve renk skalası arasında son zamanların en göz önünde olan ve yükselişini sürdüren modeli kalın baldırlar için çizme modeli olmuştur.

    Konforu Ayaklarda Şıklığı Dillerde Kalın Baldırlar İçin Çizme
  • Şubat 22, 2022

    Ayak bileğinizde bir çift bot kadın ayakkabı modasının vazgeçilmez tarzlarından birisidir. Ayrıca kadın bot modelleri stil sahibi ürünler olmalarının yanında Eylül ayından Ağustos ayına kadar da kullanabileceğiniz işlevsel tek mevsimlik olmayan ürünlerdir. Kadın bot modelleri ile kış aylarında ayağınızı soğuktan koruyarak yaz aylarındaki şıklığınızdan ödün vermemeniz mümkündür. Alacağınız birbirinden tarz kadın botları elbiseden kot pantolona kadar pek çok kıyafet ile kombinleyebilirsiniz

    Tarz ve Rahat Kışlık Stiliniz Kadın Botları
  • Şubat 21, 2022

    Her kadın vücudu birbirinden farklı ve kendine özgüdür. Kimisi ince bacaklara sahipken kimisi kalın bacaklara sahip olabilir. Farklı vücut ölçülerinde olan kadınlar için birçok kıyafet bulunurken farklı bacak tiplerine uygun çizmeler kadınları zorlamaktaydı. Sihirli çizme öncüsü Still Durağı olarak, kalın bacaklı kadınlar için çizme derdine son verdik. Özel tasarımlı sihirli çizme kategorimize giren kalın bacaklı kadınlar için çizme modelleri patenti aldık.

    Kalın Bacaklı Kadınlar için Çizme Derdine Son
  • Şubat 19, 2022

    Topuklar, çoğu kadın olmaz olmaz ayakkabı modellerinden olmuştur. Hem uzun boylu göstermeleriyle hem de ayakkabıdaki duruşlarıyla yıllardır kadınların gözdesi olmayı başarmışlardır. Fakat topuklu ayakkabı diye adlandırdığımız bu modeller, her güne ve her ortama uyum sağlayamamaktadır. Topuktan asla vazgeçmeyerek topuklu ayakkabıları gizliyoruz ve ortaya gizli topuk spor ayakkabı çıkıyor. Gizli topuk spor ayakkabı, normal topuklu ayakkabılar gibi yüksek tabanlı olmasını sağlıyor fakat asla dışarıdan topuklu ayakkabı izlenimi vermiyor. Üstelik normal topuklu ayakkabılardan çok daha konforlu oluyorlar. Konfor sağlayan gizli topuk spor ayakkabı, bu sayede her yere uyum sağlayabiliyor. Hem siz yüksek taban bir spor ayakkabı giymiş oluyorsunuz hem de gittiğiniz her yere ayak uydurmuş oluyorsunuz. Gizli topuk spor ayakkabılar aynı zamanda boyunu gizliden uzun göstermek isteyen herkese hitap ediyor. Siz de birçok renk ve desende gizli topuk spor ayakkabı modellerini Still Durağı ile keşfedin!

    Gizli Topuk Spor Ayakkabı ile Her Yere Uyum Sağlayın
  • Şubat 18, 2022

    Her kadın vücudu birbirinden farklıdır ve hepsi kendine özgüdür. Kalın bacak da kimi kadının kilosundan kimi kadının ise bacak yapısından kaynaklanmaktadır. Saklanılacak bir durum değildir fakat kimi kadın kalın bacak görüntüsünü sevmez. Aynı zamanda ayakkabı modelleri arasından da en çok çizmelerde zorlanırlar. Peki kalın bacaklar için çizme modelleri nasıl seçilmelidir? Öncelikle en önemlisi rahatlığınızdır. Çünkü rahat edemeyen ayak ve bacaklar, gün içinde zorlar ve birçok sağlık problemine yol açabilir. Gün içinde rahat hareket etmek istiyorsanız bacak yapınıza göre seçim yapmanız gerekmektedir.

    Kalın Bacaklar için Çizme Modelleri Nasıl Seçilmelidir?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR