Blog Başlık

  • Nisan 01, 2022

    Her kıyafet parçasına olduğu gibi, kombin tamamlayıcılığıyla da öne çıkan stiletto tipi ayakkabı alırken dikkat edilmesi gereken birtakım adımlar vardır. Her şeyden önce ayak şeklinizi bilmeniz önemli. Ayak şeklinize uygun olacak stiletto modelleri arasından bir tercih yapabilirsiniz. Ayak tarzınıza uygun bir stiletto modeli alırsanız, ayak şişmesi gibi problemleri daha az yaşarsınız.

    stiletto ayakkabı modelleri
  • Mart 31, 2022

    Hasır örgü terlik modelleri, doğal olmasının yanı sıra, son derece şık durmaktadır. Ancak sevilerek kullanılan hasır eşyalar zamanla eskimeye ve yıpranmaya başlar. Temizlik ve bakımının da son derece zahmetli olduğu bu hasır örgü terlik modellerinin ömrünü uzatmanın birkaç püf noktası vardır. Gelin bayan örgü terlik modellerinin ömrü nasıl uzatılır ve nasıl temizlenir ona bakalım…

    Hasır örgü terlik modelleri
  • Mart 31, 2022

    Spor ayakkabı, hiç şüphesiz kadın erkek demeden herkesin en fazla kullandığı ayakkabı çeşididir. Kadın modasında apayrı bir yeri olan spor ayakkabılarda en şık ve gösterişli tasarımlar ise yüksek tabanlı spor ayakkabı modellerine aittir. Yüksek taban yapısı ile bacakları daha ince gösteren bu ayakkabılar, rahat taban yapısı ve şık tasarımı ile her kıyafetin altında modern bir görüntü yakalamaya yardımcı olur. Boyunu daha uzun göstermek, ancak bunu yaparken topuklu giymek istemeyen rahatlık düşkünü kadınların 1 numaralı tercihi her zaman yüksek tabanlı spor ayakkabı modelleridir.

    yüksek tabanlı spor ayakkabı
  • Mart 30, 2022

    Kadınlar genelde kıyafetleri kadar ayakkabılarına da özen göstermektedir. Şık görünümün en temel sebeplerinden biri de seçtiğiniz ayakkabı modelleridir. Tabi ayakkabılarınızın görselinden ziyade her zaman için rahatlığı da önemlidir. Her güzel ayakkabı her ayakta güzel durur elbette ama o ayağı rahatsız etmemesi de sağlık açısından önemlidir. Çoğunlukla kadınların tercih ettiği topuklu ayakkabı seçimleri nasıl olmalıdır? Doğru cm aralığı nedir? 5 cm topuklu ayakkabı, 8 veya 10 cm?

    5 cm topuklu ayakkabı
  • Mart 29, 2022

    Her kıyafet parçasında olduğu gibi kombin tamamlayıcı bir parça olarak görülen topuklu ayakkabı stiletto modelleri alırken de dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Topuklu ayakkabılar doğru kullanabilmeniz için öncelikle sağlam bir topuklu ayakkabı modeli satın almış olmanız gerekir. 

    Kadın Topuklu Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları
  • Mart 28, 2022

    Ayakkabılarınızı düzenli olarak temizlemeden yeni gibi kalmasını sağlayamazsınız. Yeni aldığınız bayan spor ayakkabı modelleri, kutusundan çıkar çıkmaz dışarının tozuna ve bazen de zorlu lekelere maruz kalıyor. Ancak kadın spor ayakkabı modelleri altı kolay adımda temizleyip, bakımını yapıp, ömrünü uzatmanız mümkün.

    O halde gelin, günlük kadın spor ayakkabı modellerinin bakımında uygulanması gereken adımlara teker teker bir göz atalım…  

    Bayan spor ayakkabı modelleri
  • Mart 25, 2022

    Atlas misali, sırtınızda her gün “küçük” dünyalarınızı taşıyorsunuz. Bu küçük dünyalar olan kadın sırt çantası modelleri sayesinde günlük hayatta ihtiyacımız olan her şey yanı başınızda, ulaşabileceğiniz bir mesafede olmaya devam ediyor. Her ihtiyaca yönelik tasarlanan onlarca kadın sırt çantası modeli, giderek de çeşitlenmeye devam etmektedir.

    Bayan sırt çantası modelleri
  • Mart 23, 2022

    Kadınlığın sembollerinden biri olan topuklu ayakkabı modelleri, aynı zamanda özgüveni yükseltmenin ve tarz olmanın da anahtarıdır. Özellikle ince topuklu ayakkabı kullanan kadınlar, tabiri caizse “her adımında bastığı yeri inleten” bir eda ile yürür, ki bu bazıları için rahatsız edici bir durumdur.

    Topuklu ayakkabı modelleri, Rahat topuklu ayakkabı
  • Mart 22, 2022

    Günümüzde artık hemen hemen her şey dijitalleşti. Bu dijitalleşmeyle birlikte tüketim alışkanlıkları da değişiyor. Artık herkes sınırlara ve mekanlara bağlı kalmadan istediği her şeye ulaşır konumda. Ancak online alışverişin bazı yanıltıcı yanları ve olumsuzlukları da vardır. Modelin gerçek görünümünden beden kalıbına kadar her şey yanıltıcı olabilir. Bu nedenle, online alışverişlerde hep bir soru işareti oluyor. Bu soru işaretleri en çok kadın çizme modellerinde ortaya çıkıyor. İnternetteki kadın çizme modelleri arasında bir seçim yaparken daha net olmanız adına mini bir öneri rehberi hazırladık. Gelin bir bakalım…

    Kadın çizme modelleri
  • Mart 21, 2022

    Erkekler ve kadınların ayakları için rahatlık ararken başvurdukları ilk tercih, spor ayakkabı modelleridir. İşte, dışarıda, sporda yani günlük hayatta spor ayakkabı modelleri hep ayağınızda oluyor. Özellikle kadınların topuklu ayakkabıdan sonra, giydikleri spor ayakkabı modellerinde yaptıkları seçim ayak sağlıklarını güçlü tutmaları için önemlidir. Bu amaçla seçilecek kadın spor ayakkabı modellerinde bazı dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. İsterseniz bu noktalar neymiş gelin bir göz atalım.

    Spor ayakkabı, Kadın spor ayakkabı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR