Blog Başlık

  • Mart 18, 2022

    Çanta seçerken en önemli unsur çantanın kullanım amacıdır. Eğer iş amaçlı bir kadın çanta seçecekseniz evrak diz üstü bilgisayarımız ve dosya koymak için ayrı bölümler olmalı. Hem eşyalarımızı yıpratmamalı hem de rahat kullanışı olmalıdır. Mesela; “AHŞAP DETAYLİ PELUŞ” kadın çanta modelleri hem gece dışarı çıkarken hem de bir davete ve partiye giderken rahatça elinize alıp, çıkabileceğiniz parçalardan biridir. Kısa zincir detayıyla ister elinizde tutun, isterseniz bilek üzerinde kullanın.

    Küçük çanta modelleri, Kadın çanta modeli, Bayan çanta modelleri, Kadın çanta
  • Mart 16, 2022

    Gün içerisinde ayağınız 5 veya 9 cm topukluların içerisinde çok mu yoruluyor? Buna rağmen topuklu giymeden yapamam mı diyorsunuz? O halde dolgu topuk spor ayakkabı modellerine bir göz atmanızda fayda var.

     

    Şıklığınızı korurken, rahatlığınızdan da taviz vermemenizi sağlayan yüksek topuk spor ayakkabı modelleri, gün içinde sürekli ayakta ve aktif olmanız gerektiği zamanlar düşünülerek tasarlandı. Yumuşak ve ayağınızla uyumlu tabanı, sizi topuklu ayakkabılardaki sert taban kadar yormayacak ve ayağınıza acı vermeyecek.

    Birbirinden tarz ve havalı yüksek topuk spor ayakkabı modellerine, gelin bir göz atalım.

     

    dolgu topuk spor ayakkabı, kalın taban spor ayakkabı
  • Mart 14, 2022

    Hem günlük hayatta hem de spor salonunda rahatlığı ve şıklığı ile fark yaratacağınız kadın spor ayakkabı modelleri şimdi Still Durağı’nda sizleri bekliyor. Bu yılın en tarz parçalarından oluşan kadın spor ayakkabı modelleri günlük şıklığınızı korurken, sizi, topukluların ayağı yoran ve ağrıtan rahatsızlığından kurtarıyor. 

    spor ayakkabı, kadın spor ayakkabı modelleri
  • Mart 12, 2022

    Balerinlerin zarafetinden ilham alınarak tasarlanan babet modelleri ile tanışmaya hazır mısınız? Oldukça modern görünümlere sahip birbirinden şık babet ayakkabılar ile son moda kombinler oluşturabilirsiniz. Tarzınızı yansıtırken aynı zamanda da şık görünmek için birkaç basit kombin önerisi sayesinde babetler ile kolayca kombin yaratın. İster klasik ister günlük tarzda he tür giyim ürünü ile uyum sağlayacak olan kadın babet modelleri şimdi sizleri bekliyor.

     

    Babet modelleri, Babet ayakkabı, Kadın babet, Babetler, Babet ayakkabılar
  • Mart 10, 2022

    Alt bacağı kalın olanlar için çizme modeli bulmak biraz zor gelebilir. Genelde ayak numarasına uygun kalıplar verilen çizme modelleri, kalın bacaklı kadınların bacaklarını sıkıyor veya olmuyor. Fakat sihirli çizme modelleriyle bu artık sorun değil.

    Alt bacağı kalın olanlar için çizme modelleri, Alt bacağı kalın olanlar için çizme
  • Mart 09, 2022

    Biz kadınlar ayaklarımıza değer veriyoruz fakat güzelliğimizden de taviz vermek istemiyoruz. Bu nedenle hem rahat hem de şık ayakkabı arayışına giriyoruz. Bugün bu çelişkilerinizi bitirecek bir modelli inceleyeceğiz: Şeffaf topuklu bot modelleri…

    Topukları şeffaf bot, şeffaf topuklu bot, şeffaf topuk bot
  • Mart 07, 2022

    Kış aylarının soğuğu, karı derken bacakların korunmaya ihtiyacı oluyor... Kışın kadınlar, ilk olarak çizmelere ve botlara koşuyor. Bu amaçla piyasada birçok çizme ve bot çeşidi var, fakat kadınların alacağı çizmede aradığı ilk özellik “rahat bir şıklık” oluyor. İnce bacaklı kadınların rahat ve şık bir çizme modeli bulması çok sorun değil. Ancak aynı rahatlığı geniş bacaklı kadınlar için söylemiyorduk. Şimdi ise baldırı geniş çizme modelleri ile artık onlar da rahatça istediklerine ulaşıyorlar.  

    Baldırı geniş çizme modelleri, Baldırı geniş çizmeler, Still Durağı
  • Mart 05, 2022

    Kilo, kadınların yüzyıllardır problemi... Ya çok kilolu olup kilo vermeye çalışıyoruz, ya çok zayıf olup kilo almaya, ya da ideal kilomuzu koruma uğraşındayız. Öyle ya da böyle kilo uğraşımız hep var. Hadi bunlar neyse bir şekilde diyetle, sporla hallediliyor. Ama birde orantısız vücuda sahip biz kadınlar varız. Üst vücudumuz incecik, ama kalın bacaklara sahibiz. Bu tip vücutlar, kişiyi sporda bir tık daha çok uğraştırıyor ve daha geç sonuç almasını sağlıyor. Ama artık bunu dert etmeyin. Still Durağı olarak, sizin bu probleminizi geri plana itmeniz için kalın bacaklar için çizme modellerini bir araya topladık. 

    Kalın Bacaklar İçin Çizme Modelleri Artık Sihirli
  • Mart 03, 2022

    Postal modelleri kış aylarında en sevilen ayakkabı çeşitleri arasında yer almaktadır. Herkesin severek giydiği ve sıkça tercih edilen postal bot kadın modelleri seçerken bazen kararsız kalabiliriz ya da yanlış tercihlerde bulunabiliriz. Postal seçimi yaparken öncelikle taban kalınlığı ve kalitesine dikkat etmek gerekir. Fazla kalın ve esnek olmayan tabanlar ayağınızın hareket kabiliyetini kısıtlar ve sizi rahatsız edebilir. Öte yandan nefes almayan malzemelerden üretilen ve fazla ağır olan postal bot modelleri de kış aylarında yürüyüş konforunuzu düşürür, sizi yorar. Bunların yanı sıra topuklu postal seçimlerinizde ise postalı günlük olarak kaç saat giyeceğinizi hesaplayarak ve ona uygun uzunlukta topuk seçimi yaparak almanız daha doğru olacaktır. Aksi takdirde gününüz ağrılı bir şekilde sonuçlanmış olur.

    Postal Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?
  • Mart 02, 2022

    Çizmeler özellikle de kış modasının en çok sevilen ürünlerinden biridir. Kaşe kabanlar ve ceketler ile daima muhteşem bir uyum yakalayan çorap çizmeler birçok kombinin yıldız parçaları arasında yer almaktadır. Fakat bazen bedenimiz kaç olursa olsun bacak tipine göre çizme bulmakta zorluk çekebiliriz. Bazı çizme kumaşları yeterince esneklik sağlamadığı için aynı zamanda da hareket konforunu etkiler. Bu nedenle de bacak ölçümüz ince de olsa kalın da olsa çizme seçmek zorlu hale gelir. Peki çizme bulmak bu kadar zorken alt bacağı kalın olanlar için çizme nasıl seçilir?

    Alt Bacağı Kalın Olanlar İçin Çizme Modelleri Nasıl Seçilir?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR